BAJDENOV "BUGARSKI VOZ" NA AMERIČKI NAČIN! Ilon Mask tvrdi: Demokrate muljaju sa glasovima ilegalnih glasača iz Latinske Amerike

Autor:

Svet

05.03.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask je na svom nalogu na mreži X objavio: ''Zaista izdaja!'', aludirajući na uvoz 320.000 glasača - ilegalaca zbog čega je Predstavnički dom SAD opozvao sekretara Majorkasa

BAJDENOV "BUGARSKI VOZ" NA AMERIČKI NAČIN! Ilon Mask tvrdi: Demokrate muljaju sa glasovima ilegalnih glasača iz Latinske Amerike

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/https://twitter.com/CollinRugg

Američki miljarder je dalje u svojoj objavi na društvenoj platformi napisao: ''Uvoze birače''.

- Zbog toga se grupe na krajnjoj levici tako teško bore da zaustave zahteve za identifikacijom fantomskih birača, pod apsurdnom maskom zaštite prava glasa - naglasio je Mask na Iks-u.

Naime u tvitu Kolina Raga, a koju je Ilon Mask objavio, stoji: „Izdaja, Džo Bajden je tajno prevezao 320.000 ilegalnih imigranata sa latinoameričkih aerodroma u 43 američka grada“.

- Postaje još gore. Carinska i pogranična služba SAD odbijaju da identifikuju na koje aerodrome ih otpremaju - ističe Rag.

Program u centru spora o FOIA je možda najzagonetnija i najmanje poznata upotreba aplikacije za zakazivanje mobilnog telefona CBP. One od strane Bajdenove administracije, iako je odgovoran za gotovo nevidljivi uvoz 320.000 stranaca vazdšnim putem bez zakonskog prava na ulazak u Sjedinjene Države otkako je sve počelo krajem 2022.“, rekao je novinar Todd Bensman, navodi se u objavi.

Dalje se dodaje da „prema ovim zakonski sumnjivim programima uslovnog otpusta, stranci koji ne mogu legalno da uđu u zemlju koriste aplikaciju CBP One da podnesu zahtev za odobrenje putovanja i privremeno puštanje ljudi sa tih aerodroma. Program uslovnog otpusta omogućava dvogodišnje periode pravnog statusa tokom kojih odrasli imaju pravo na radnu dozvolu.”

Suludo“, zaključuje Kolin Rag u svojoj objavi na Iks-u, a koju je Ilon Mask ''okačio'' na svom nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading