MALA SARA (8) JE OTETA DOK SE SA BRAĆOM I SETROM IGRALA U POLJU KUKURUZA! 17 dana kasnije nađeno je i njeno telo! ČOVEKA KOJI JE UBIO DANAS U ZATVORU DOČEKALA STRAŠNA SUDBINA!

Autor:

Svet

13.02.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Sare Pejn godinama je tražila od britanske vlade da donese tzv. Sarin zakon, koji bi omogućio roditeljima uvid u registar seksualnih prestupnika koji žive u njihovoj blizini.

MALA SARA (8) JE OTETA DOK SE SA BRAĆOM I SETROM IGRALA U POLJU KUKURUZA! 17 dana kasnije nađeno je i njeno telo! ČOVEKA KOJI JE UBIO DANAS U ZATVORU DOČEKALA STRAŠNA SUDBINA!

Foto: Credit: PA / PA Images / Profimedia

Pedofila Roja Vitinga (65) osuđenog za otmicu i ubistvo osmogodišnje Sare Pejn, napadnut je u zatvoru gde od 2002. izdržava doživotnu kaznu.

Napad se dogodio u zatvoru "Monster Mansion", gde se nalazi 600 najopasnijih britanskih zatvorenika, a Viting je već bio meta napada i prethodno. Iako su ga izboli, njegove povrede nisu opasne po život, navode britanski mediji.

- Vitinga mrze u zatvoru. Izboden je i ostavljen u lokvi krvi. Pokušali su da ga ubiju - rekao je izvor Mirora.


Sara Pejn je nestala dok se igrala sa svojom braćom i sestrom u polju kukuruza. Nakon 17 dana potrage, njeno telo je pronađeno oko 25 kilometara od mesta nestanka. Iako je policija prvo ispitala Vitinga, nije bilo dovoljno dokaza da ga optuže za otmicu. Međutim, nakon hapšenja proveo je dva dana u pritvoru, a kasnije je proglašen krivim za ubistvo i osuđen na doživotnu kaznu.
Republika

Foto: mirror printscreen/youtube

Roj Viting

 

Pre ovog slučaja, Viting je 1995. godine oteo devetogodišnju devojčicu i podvrgnuo je seksualnom napadu, za šta je dobio četiri godine zatvora. Pušten je na slobodu posle dve godine i pet meseci. Kasnije je osuđen za otmicu i ubistvo Sare Pejn.



Porodica Sare Pejn godinama je tražila od britanske vlade da donese tzv. Sarin zakon, koji bi omogućio roditeljima uvid u registar seksualnih prestupnika koji žive u njihovoj blizini. Smatraju da bi znali ko živi u njihovoj blizini, Saru bi i dalje bila živa. Ovaj slučaj je pokrenuo pitanje sigurnosti dece i borbu za izmenu zakona.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading