OVO JE BEBA KOJU JE MAJKA UMESTO U KREVETAC STAVILA U RERNU! Prijateljica majke monstruma OTKRILA detalje njene ličnosti: Imala je psihičke poremećaje! (FOTO)

Autor:

Svet

11.02.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka tvrdi da je bebu greškom stavila u rernu umesto u krevetac.

OVO JE BEBA KOJU JE MAJKA UMESTO U KREVETAC STAVILA U RERNU! Prijateljica majke monstruma OTKRILA detalje njene ličnosti: Imala je psihičke poremećaje! (FOTO)

Foto: Facebook

Mala Zarija, stara samo mesec dana, doživela je stravičnu sudbinu u Misuriju nakon što ju je njena majka Marija (26) slučajno stavila u vrelu rernu umesto u kolevku.

Užasna nesreća

Tragedija se dogodila 9. februara tokom prepodneva, a beba je pronađena sa brojnim opekotinama po telu. Zarija je bila u bodiću kada ju je majka stavila u rernu, a pelena koja se otopila od vrućine se zalepila za tkaninu. Prijateljica osumnjičene Marije tvrdi da je Zarija bila vesela beba koja se stalno smejala, prenosi Telegraf.

Foto: Facebook

Mala beba Zarija

Psihički problemi


Prijateljica osumnjičene ističe da je Marija imala psihičkih problema i da je bila detinjasta, što baca novo svetlo na ovu tragičnu situaciju.

Zarijin deda je izjavio da je dobio poziv od Marije u petak oko 13 časova, u kome mu je rekla da nešto nije u redu sa bebom. Kada je stigao u kuću, zatekao je Zariju u kolevci, a Marija mu je ispričala da ju je slučajno gurnula u rernu.

Sumnjivi detalji

Prema izjavi dede, sve je delovalo normalno kada su on i supruga napustili kuću oko 8 časova tog jutra, a Marija i Zarija su bile budne i razigrane. Ovo baca sumnju na to šta se tačno dogodilo između tog vremena i poziva dedi.

Ćutanje osumnjičene

Marija se na saslušanju branila ćutanjem, ali je dozvolila da joj uzmu krv na analizu i provere njen mobilni telefon. Ona će ostati u pritvoru dok traje istraga.

Ovaj tragični događaj ostavlja zajednicu u šoku, a istovremeno podstiče pitanja o mentalnom zdravlju i podršci mladih majki.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading