MONSTRUMI DIMOM DROGIRALI BEBU KAKO BI JE ''UMIRILI DOK PLAČE'': Trojka iz pakla iza rešetaka nakon STRAVIČNOG otkrića policije! (FOTO)

Autor:

Svet

02.02.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici polciije otkrili su fentanil u vozilu, uključujući i torbiu za pelene bebe!

MONSTRUMI DIMOM DROGIRALI BEBU KAKO BI JE ''UMIRILI DOK PLAČE'': Trojka iz pakla iza rešetaka nakon STRAVIČNOG otkrića policije! (FOTO)

Foto: Taylor County Sheriff's Office

Troje osumnjičenih iz Teksasa navodno su duvali dim fentanila u lice 19-dnevnoj bebi kako bi je "umirili dok plače", saopštila je policija. 

Policija u Abilinu zaustavila je Roberta Lija Mejsona mlađeg, Dženifer Trevino, Arakli Danielu Roku i novorođenče u vozilu 25. januara ispred Frontier Inn & Suites, gde su boravili, prenosi KVII.

Pripadnici Šerifovog ureda okruga Taylor otkrili su fentanil u vozilu, uključujući i u torbi za pelene bebe, prema navodima medijske kuće. Kada su pretresli hotelsku sobu osumnjičenih, bili su preplavljeni oblakom dima i morali su da stave maske za disanje kako bi ušli, prenosi Njujork Post.

Istraga je otkrila da su troje ljudi pušili u prisustvu dece i namerno duvali dim fentanila u lice bebe kako bi "umirili njeno plakanje tokom proteklih nekoliko dana", navodi medijska kuća.

Mejson mlađi, Trevino i Roka optuženi su za četiri slučaja ugrožavanja dece drugog stepena, krivično delo. Roka je takođe optužena za posedovanje fentanila i amfetamina, prenosi KVII. Centar za zaštitu dece preuzeo je starateljstvo nad decom. Osumnjičeni su zadržani uz kaucije koje prelaze 100.000 dolara svaki.


Detalji incidenta prema izveštaju Njujork Posta, osumnjičeni su koristili fentanil kako bi umirili bebu umesto da je hranili ili pažljivo negovali.

Posledice i optužbe

Osumnjičeni su optuženi za ozbiljno ugrožavanje života dece i posedovanje opojnih supstanci, a deca su predata Centru za zaštitu dece.

Policija je reagovala brzo i efikasno, zaustavivši osumnjičene i preduzimajući mere kako bi zaštitila decu i privedeni su pravdi.

Ovaj slučaj pokazuje ozbiljnost problema zloupotrebe opojnih supstanci i neodgovornog ponašanja prema deci, a reakcija policije i pravosudnih organa je ključna u zaštiti najmlađih.

(New York Post)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading