UDARALA BEBU ŠAKAMA I FLAŠICOM: Majka pretukla dete nasmrt, horor posmatrale njene dve ĆERKE, a u policiji je imala JEZIVO OBJAŠNJENJE za svoj zločin

Autor:

Svet

11.01.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su stigli na lice mesta, baka i deda su zatekli bebu sa teškim povredama i nesvesnu.

UDARALA BEBU ŠAKAMA I FLAŠICOM: Majka pretukla dete nasmrt, horor posmatrale njene dve ĆERKE, a u policiji je imala JEZIVO OBJAŠNJENJE za svoj zločin

Foto: Shutterstock

Tragedija se dogodila u Makrohoriju, Imatiji, u Grčkoj, gde je 37-godišnja majka ubila svoju šestomesečnu bebu pred svoje dve maloletne devojčice, starosti 6 i 7 godina. Majka je koristila šake i flašu da bi zlostavljala dete, a devojčice iz prvog braka su alarmirale baku i dedu, roditelje svoje majke.

Kada su stigli na lice mesta, baka i deda su zatekli bebu sa teškim povredama i nesvesnu, nakon čega su je odvezli u bolnicu Verija. Nažalost, beba nije preživela uprkos naporima medicinskog osoblja, prenosi Blic.

Policija je odmah intervenisala i uhapsila majku zbog ubistva. Postoji informacija da je žena patila od postporođajne depresije i da je prethodno bila hospitalizovana. Ipak, kada je privedena, tvrdila je da nije ona počinila zločin, već neka nevidljiva sila.

Istraga o okolnostima smrti šestomesečne bebe je u toku, a očekuje se da će rezultati obdukcije pružiti više informacija o ovom tragičnom slučaju. Važno je napomenuti da je majka nedavno ostala sama sa troje dece nakon što ju je napustio drugi suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading