MAJKA GURNULA BEBU U RERNU! Marija ubila jednomesečno dete, nije mu bilo spasa - opekotine po telu i spaljene stvari, zatečeni jezivi prizori!

Autor:

Svet

11.02.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je tvrdila da je mislila da je bebu stavila u kolevku, a ne u rernu.

MAJKA GURNULA BEBU U RERNU! Marija ubila jednomesečno dete, nije mu bilo spasa - opekotine po telu i spaljene stvari, zatečeni jezivi prizori!

Foto: pixabay.com

Slučaj smrti bebe koji je prijavljen 9. februara oko 13 časova, potresao je Misuri, a tamošnja policija istražuje ovaj slučaj. Naime, beba je preminula od posledica opekotina nakon što ju je majka Marija Tomas stavila u rernu.

Maja tvrdi da je dete greškom spustila u rernu umesto u kolevkvu. Ekipe koje su došle na mesto tragedije mogle su samo da konstatuju smrt deteta.

Marija je odmah privedena u stanicu, a policija je saslušala i njene roditelje, koji su bili sa njom u kući uoči tragedije. Oni su istakli da su to jutro i Marija i beba bile budne i delovale raspoloženo. Oko osam časova su napustili dom i otišli do grada- majka u vrtić gde radi, a otac na razgovor za posao.

Oko 13 časova Marija je pozvala oca, što i čini svakog dana u isto vreme, ali je ovog puta bila sva uznemirena. Rekla je da beba nije dobro i da mora odmah da se vrati kući.

- Kada sam utrčao u kuću osetio sam miris dima, a beba je bila u kolevci, nije disala. Uzeo sam bebu i pitao sam šta se desilo, a ona mi je rekla da je mislila da je bebu spustila u krevetac, ali da je ustvari jednomesečno čedo gurnula u rernu - ispričao je otac, a iskaz je u policiji dala i baba deteta koja je rekla da je ustala tog jutra oko 6 časova i čekala supruga da zajedno krenu u grad.

- Iz kuće smo izašli nešto pre 8, a ćerka i beba su krenule da dremnu. Oko 13 časova me je nazvao suprug i rekao mi da je naša ćerka bebu umesto u kolevku stavila u rernu. Rekla sam mu da odmah pozove pomoć, ali on je nastavio da urla histerično u slušalicu - ispričala je žena koja je rekla da je sa posla odmah otrčala kući gde je zatekla policiju.

Kako se navodi u izveštaju policije beživotno telo bebe sa vidljivim opekotinama pronađeno je u sedištu za automobil u dnevnoj sobi. Bebica je preko pelene imala navučen bodi, koji je bio na pojedinim mestima pocrneo, kao da je spaljen. Na brojnim mestima na telu imala je stravične opekotine, a bodi se od vreline zalepio za pelenu.

U sobi je pronađeno i ćebence koje je izgorelo, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading