TRAMP IZAZVAO BAJDENA NA DIREKTAN DUEL PRED NACIJOM: Evo šta mu je odgovorio predsednik SAD

Autor:

Svet

06.02.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik poželeo je da cela država čuje šta on i aktuelni lider nacije imaju da kažu jedan drugom

TRAMP IZAZVAO BAJDENA NA DIREKTAN DUEL PRED NACIJOM: Evo šta mu je odgovorio predsednik SAD

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Predsednik SAD Džo Bajden odgovorio je na izazov bivšeg predsednika Donalda Trampa koji ga je pozvao na direktnu debatu u ponedeljak.

Nekadašnji predsednik SAD poželeo je da pred najširim mogućim auditorijumom raspravi sa Bajdenom oko svega što tišti prosečnog Amerikanca.

Bajden je kasnije u toku dana zamoljen da odgovori da li prihvata Trampov poziv, na šta je on dao veoma neutralan odgovor.

"Odmah? Pa, da sam na njegovom mestu i ja bih želeo da se raspravljam sa sobom. On nema šta drugo da radi", rekao je Bajden. 

Ovaj izazov Tramp je u ponedeljak izneo na radiju sa konzervativnim komentatorom Denom Bonginom, rekavši da bi debata bila dobra za zemlju.

"Želeo bih da raspravljam sa njim sada, jer treba da razgovaramo. Trebalo bi da debatujemo za dobro cele države", rekao je Tramp, prenosi Foks njuz.

Tramp je inače danas na svim naslovnim stranama listova i na portalima u rubrikama "Udarno" posle vesti da mu je američki Vrhovni sud oduzeo predsednički imunitet.

Američki sud saopštio je da Tramp nema predsednički imunitet i može da bude gonjen zbog optužbi za pokušaj poništavanja izbora 2020. godine.

Tramp je u više navrata tvrdio da ima imunitet i da ne može da bude krivično gonjen.

Tramp je u značajnom pravnom slučaju tvrdio da je imun na krivične optužbe za dela za koja je rekao da spadaju u njegove dužnosti predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading