SVET SA BAJDENOM IDE DOĐAVOLA, ODOSMO U TREĆI SVETSKI RAT! Tramp žestoko napao predsednika SAD, narod sve više uz njega

Autor:

Svet

01.02.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatni kandidat republikanaca za predsednika SAD iskoristio je potencijalni konflikt svoje zemlje sa Iranom kao povod da još jednom napadne aktuelnog lidera i rivala

SVET SA BAJDENOM IDE DOĐAVOLA, ODOSMO U TREĆI SVETSKI RAT! Tramp žestoko napao predsednika SAD, narod sve više uz njega

Foto: Tanjug/Patrick Semansky/Andrew Harnik

Napad iračke frakcije na američke vojnike na granici Sirije i Jordana kada su život izgubila tri Amerikanca naterao je predsednika SAD Džoa Bajdena da napravi ratni plan kako dalje u tom području da deluje.

Napad se dogodio u najgorem trenutku po njega. Ne samo što ne zna ili neće da povuče makar deo trupa, ili bar da bude neutralan, tokom trenutnog haosa na Bliskom istoku, već je na korak od toga da uvuče zemlju u direktan konflikt sa Iranom.

O nikad slabijem rejtingu među Amerikancima uoči novembarskih izbora da ne pričamo.

Potpuni fijasko američke spoljne politike na Bliskom istoku jedva je dočekao Bajdenov direktan rival iz redova republikanaca i verovatni kandidat za predsednika Donald Tramp.

Tramp je ponovo bio žestok i nemilosrdan prema rivalu izjavivši u sredu da je "svet pod Bajdenom otišao dođavola"!

"Naterao je našu zemlju da jurne direktno u treći svetski rat", istakao je Tramp.

Uprkos ponovljenim obećanjima predsednika Bajdena da američke snage neće učestvovati u kopnenoj operaciji u Pojasu Gaze, američki portal The Intercept objavio je da su američke snage u Iraku bile spremne budu deo izraelske invazije na Gazu.

Vojna dokumenta otkrila su da je američka vojska razmatrala mogućnost da američke snage stacionirane u Iraku budu uključene u izraelski kopneni rat protiv Gaze.

Što se Trampa tiče, on nastavlja dalje sa antiratnom propagandom. Sve je više Amerikanaca koji zaista veruju da je Tramp ključ neutralnosti Amerike i da bi baš on mogao da znatno popravi odnose ne samo sa Vladimirom Putinom već i Kim Džong Unom, pa i Si Đinpingom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading