PAPA FRANJA OZBILJNO BOLESTAN! Nije se obratio vernicima na Trgu Svetog Petra: "Danas neću gledati sa prozora, imam OVAJ problem..."

Autor:

Svet

26.11.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Papa Franja ima upalu pluća i danas se nije pojavio na Trgu Svetog Petra, već je ovonedeljnu poruku vernicima pročitao njegov zamenik.

PAPA FRANJA OZBILJNO BOLESTAN! Nije se obratio vernicima na Trgu Svetog Petra: "Danas neću gledati sa prozora, imam OVAJ problem..."

Foto: Tanjug/AP

Papa Franja

Papa, koji je kašljao i imao zavijenu ruku, za to vreme bio je u kapeli svoje rezidencije a njegovo obraćanje vernicima prenošeno je na Trgu Sv. Petra preko velikog video-bima.

- Danas ne mogu da gledam sa prozora jer imam ovaj problem sa zapaljenjem pluća, a refleksije će pročitati Monsinjor Braida, koji ih dobro poznaje jer ih ionako on piše - poručio je papa Franja, koji se zahvalio okupljenim na prisustvu prenela je Ansa.

Vatikan je juče saopštio da je papa Franja imao tomografriju u bolnici Đemelli u Rimu nakon što je dobio simptome slične gripu.

U saopštenju se navodi da je test dao negativne rezultate, isključujući rizik od plućnih komplikacija.

Podsećamo, papa Franja je u junu operisao abdominalnu herniju. Operacija je trajala 3 sata, a papa se oporavljao nekoliko sedmica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading