NASILNO I SEKSISTIČKI! Španska poslanica ZGROŽENA pokušajem Hrvata da POLJUBI nemačku koleginicu! MINISTAR NA STUBU SRAMA

Autor:

Svet

05.11.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak tragikomičnog pokušaja da Gordan Grlić-Radman poljubi Analenu Berbok obišao je planetu

NASILNO I SEKSISTIČKI! Španska poslanica ZGROŽENA pokušajem Hrvata da POLJUBI nemačku koleginicu! MINISTAR NA STUBU SRAMA

Foto: youtube.com/politik total

Snimak na kojem ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman pokušava da poljubi šeficu nemačke diplomatije Analenu Berbok tokom zajedničkog fotografisanja na političkom skupu u Berlinu i dalje je popularan na društvenim mrežama.

Video je, pored ostalih, podelila i poslanica u Kongresu Španije Tež Sidi koja je izrazila ogorčenost ponašanjem hrvatskog zvaničnika.

- Bez reči sam. Nepodnošljivo, nasilno i seksistički - napisala je Tež Sidi na platformi X (Tviteru).

Povodom cele situacije nešto ranije oglasio se i Grlić Radman koji je izjavio kako se kolege uvek srdačno pozdravljaju.

- Dok nisam video ni ja nisam bio svestan. Nespretni trenutak, ali u principu kao koleginice i kolege mi se uvek srdačno pozdravimo. Ako je to nekome zasmetalo ili ako je neko našao nešto loše u tome, onda izvinjenje - rekao je Grlić Radman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading