OTAC NA AERODROMU IMA BOMBU U AUTU? Isplivali novi detalji TALAČKE KRIZE u Hamburgu, evo šta je sa ćerkom (4)!

Autor:

Svet

05.11.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom u severnom delu Hamburga od subote uveče zatvoren je za putnike, a letovi su otkazani

OTAC NA AERODROMU IMA BOMBU U AUTU? Isplivali novi detalji TALAČKE KRIZE u Hamburgu, evo šta je sa ćerkom (4)!

Foto: youtube.com/10NewsFirst

Nemac turskog porekla koji je zablokirao aerodrom u Hamburgu zahtevajući iz automobila na pisti da mu se otvore vrata aviona, i dalje je ispred letelice kompanije "Turkish airlines".

Otac četvorogodišnje devojčice koju 14 sati drži u automobilu kao taoca nema nameru da izađe iz vozila i preda se.

Nemačka policija oglasila se ovim povodom na društvenim mrežama:

- Naša pregovaračka grupa ostaje u kontaktu sa osumnjičenim. Trenutno moramo da pretpostavimo da on poseduje oružje, a moguće i eksplozivne naprave nepoznate vrste Naš glavni prioritet je zaštita deteta. Prema našim sadašnjim nalazima, dete je fizički dobro. Pregovori će se nastaviti - stoji u saopštenju na mreži X.

Nemačka policija savetovala je putnike da ne planiraju korišćenje aerodroma u Hamburgu zbog toga što muškarac na tom pisti i dalje drži četvorogodišnju ćerku kao taoca.

Aerodrom u severnom delu Hamburga zbog toga je od subote uveče zatvoren za putnike, a letovi su otkazani.

Psiholog satima pregovara sa muškarcem i nema naznaka da bi drugi ljudi mogli biti povređeni, pošto su svi putnici evakuisani sa aerodroma, saopštila je policija, preneo je AP.

Na aerodomu u Hamburgu otac drži četvorogodišnju ćerku kao taoca u automobilu i želi sa njom da otputuje u Tursku, zbog čega je aerodrom evakuisan, a letovi su otkazani, čime je pogođeno 3.200 putnika.

Automobil je parkiran direktno pored aviona, objavio je Bild, navodeći da je Turčin vozeći Audi bez registarskih oznaka probio barijeru i dovezao se direktno do putničkog aviona Turkiš erlajnsa.

Portparol policije Sandra Levgrun rekla je za Bild da je policija sa muškarcem pregovarala celu noć na turskom, da se pregovori nastavljaju i da je pozadina incidenta očigledan spor u vezi sa starateljstvom nad detetom.

Neposredno pre nego što su naoružanog muškarca primetile snage bezbednosti na aerodromu, supruga je alarmirala policiju.

Ona je upozorila službenike da njen muž juri na aerodrom sa detetom.

Navodi se da je otac, 37-godišnji Turčin iz Donje Saksonije, u subotu uveče ukrao dete od majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading