SINOĆ ODJEKIVALI RAFALI! IMA MRTVIH! Masakr na "Noć veštica" grad zavio u CRNO - horor na žurci POZNATOG KLUBA! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.10.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom praznika "Noć veštica" je došlo do pucnjave.

SINOĆ ODJEKIVALI RAFALI! IMA MRTVIH! Masakr na "Noć veštica" grad zavio u CRNO - horor na žurci POZNATOG KLUBA! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Noć veštica, koja se tradicionalno obeležava širom Sjedinjenih Američkih Država, ovog puta donela je tragične incidente u dva različita grada. Sinoć, tokom proslave u Čikagu, došlo je do pucnjave, dok se u Tampi, na Floridi, nasilje između dve grupe mladića pretvorilo u tragediju.

 

 

U Čikagu, pucnjava se desila tokom noći i rezultirala je brojnim povređenima. Detalji oko tačnog broja žrtava i okolnosti incidenta još uvek se istražuju. Očevici su opisali haos i paniku na mestu događaja, sa posetiocima ulica maskiranim za Noć veštica, koji su morali da beže kako bi se zaštitili od pucnjeva.

Policija je dobila dojavu o pucnjavi nešto pre 3 ujutro i brzo reagovala, a jedan osumnjičeni je sam predao, dok se sumnja da je drugi imao saradnika.

 

 

Na Floridi, u Tampi, nasilje tokom Noći veštica takođe je kulminiralo u tragediju. Svađa između dve grupe mladića prerasla je u masovnu tuču, koja je na kraju dovela do pucnjave. Dve osobe su stradale, dok je 18 ljudi povređeno u ovom nemirnom incidentu. Takođe se navodi da je veliki broj posetilaca bio na ulici maskiran za praznik, što je dodatno doprinelo haosu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading