OTIŠLA JE ZAUVEK IZ KRVAVE ŠKOLE "RIBNIKAR", BOL JOJ JE NEIZDRŽIV: Nije mogla da dolazi na posao i da gleda mesto na kojem je ubijen Dragan Vlahović

Autor:

Hronika

28.10.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar iz OŠ" Vladislav Ribnikar" ostavio je iza sebe mnogo ljudi koji ga oplakuju, a Gordana V. je dala otkaz u školi jer je patnja potpuno paralisala.

OTIŠLA JE ZAUVEK IZ KRVAVE ŠKOLE "RIBNIKAR", BOL JOJ JE NEIZDRŽIV: Nije mogla da dolazi na posao i da gleda mesto na kojem je ubijen Dragan Vlahović

Foto: Facebook

  Dve najbolje prijateljice radnika školskog obezbeđenja, Dragana Vlahovića(53)koji je prva žrtva Koste Kecmanovića(14), tog prokletog majskog jutra su proteklih šest meseci neutešne. Tugu od 3.maja, pokazuju i kroz objave na društvenim mrežama.

- Lale moj jako, jako težak dan. Živeću od uspomena na tebe i na Bilju moju. Vas dvoje ste ulepšavali moj divan dan koji ni danas ni nikad više neće biti najradosniji  nego dan pun tuge i bola za vama - napisala je Gordana V. pre nekoliko dana na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Gordana i Dragan Vlahović sa prijateljicama na izletu

Ova žena je radila u pomoćno-tehničkoj službi Ribnikara, ali je zbog ogromnog gubitka rešila da u novoj školskoj godini promeni poslodavca kako ne bi morala svakog dana da prolazi pakao i gleda "prazno mesto" najomiljenijeg čoveka u školi, nasmejanog i uvek vedrog čika Dragana. Previše je mučila ta činjenica i stezao je u grudima neki teskobni osećaj. 

- Zbogom O.Š.Vladislav Ribnikar. Svi Vi moji dragi Ribnikarci zauvek u srcu - napisala je Gordana V. na fejsbuku nakon čega joj kolege žele sreću na novom poslu, kao i da su osećali da će otići jer to nije ono isto mesto puno smeha koji su zamenile suze. To su reke suza koje teku za Draganom i njegovih devet usnulih anđela, osam devojčica i jednog dečaka koje je ubilo dete monstrum pucajući 3. maja iz očevog pištolja u školi koju je pohađalo. 

Foto: Facebook

Dragan Vlahović se smejao od srca, voleo je bezgranično decu i poštovao sve oko sebe

Ni Draganovoj drugoj koleginici Radici nije lako usled velike patnje, a Dragan Draganče, njihov Mile , kako su ga zvale živi u njihovim razgovorima i sećanjima na dane koje su proveli zajedno što na poslu, što u druženju u toku slobodnog vremena. 

- U društvu sa svojim drugaricama iz Ribnikara, Draganče je bio pravi veseljak i šaljivdžija. Ostalo im je mnogo uspomena sa druženja  i snimci kako je znao da igra i da se veseli. Greota što nije ostavio potomstvo - rekla je rođaka ubijenog čuvara za Republiku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading