KOSTA JE KATARINI ODUZEO ŽIVOT, ALI MI IMAMO PO ČEMU DA JE SE SEĆAMO : Časopis posvetio novi broj maloj BALERINI, žrtvi dečaka monstruma - KAJA JE VEČNA LJUBAV!

Autor:

Hronika

27.10.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baletska škola "Lujo Davičo" u novom broju časopisa "Korak" piše o čarobnoj tinejdžerki Katarini Martinović koju je 3. maja drug iz razreda Kosta Kecmanović pogodio smrtonosnim hicima.

KOSTA JE KATARINI ODUZEO ŽIVOT, ALI MI IMAMO PO ČEMU DA JE SE SEĆAMO : Časopis posvetio novi broj maloj BALERINI, žrtvi dečaka monstruma - KAJA JE VEČNA LJUBAV!

Foto: Printscreen TikTok.com, Facebook.com

Učenica sedmog razreda OŠ " Vladislav Ribnikar" , balerina Katarina Martinović  koju su najmiliji zvali Kaja, davala je znake života kada je Hitna pomoć stigla tog jutra. Nažalost, ona je ubrzo preminula u rukama lekara i za sobom ostavila ogromnu prazninu.  

Zbog vanserijskog talenta koji je nadograđivala vrednim radom i svakodnevnom vežbom, Katarinu žale svi koji su imali priliku da je makar i jednom vide na sceni i baletskoj školi. Katarinina starija sestra Natalija Martinović je na fejsbuku objavila tekst iz časopisa u kojem su pokušali da dočaraju lepotu duše te izuzetne devojčice čije baletske roze cipele su okačene na ogradu škole u kojoj je pala kao jedna od 10 nevinih žrtava deteta monstruma.

Republika

Foto:  

Katarina Martinović sahranjena je Novom groblju blizu predaka svog ubice

- Kajin život je bio ples, satkan od muzike. Kaja je volela roze i belu boju lala, cveća koje svoje nežne glavice drži uvek uprte ka nebu. Ponosno i dostojanstveno kao Kaja, krhka i snažna u isto vreme. Unosila je energiju u odeljenje, pokretala ih sve, držala na okupu, bodrila kad im je teško. Nežna, a hrabra. Uporna i istrajna. Promišljena. Za svoje dečije godine čudesno Velika. Uvek je znala da treba da jača svoje samopouzdanje da bude čvrsta i nepokolebljiva, ne znajući da će odrasti tek u našim sećanjima - napisali su u baletskom časopisu. 

U tekstu o ubijenoj devojčici kažu da je imala za uzore velike belerine o čijim karijerama je sanjala, ali i da je svojim postojanjem dugim samo 13  nevinih godina, ostavila trag.                                                            

- Sada znamo da život vredi samo kada ostaviš trag. Kada živiš svoje snove nevine i male, ali stvarnije i veće od ovog kratkotrajnog i prolaznog života. Kao Kaja na vrhovima prstiju. Katarina, Kata, Kaća, Kaja. Večna ljubav - napisano je u tekstu na stranici obojenom u roze boju Kaći večito najomiljeniju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tanja

27.10.2023 21:27

Večna ljubav a suze same teku...