KOSTA MOLI INSPEKTORE DA GA PUSTE DA GLEDA KROZ OTVOREN PROZOR: Jezivo!!! Beba uči da hoda na samo nekoliko metara od monstruma (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

26.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum izarazio želju da gleda najmlađe pacijente na igralištu klinike u kojoj ga posmatraju i veštače stručnjaci zbog stravičnog zlodela koji je počinio.

KOSTA MOLI INSPEKTORE DA GA PUSTE DA GLEDA KROZ OTVOREN PROZOR: Jezivo!!! Beba uči da hoda na samo nekoliko metara od monstruma (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika

U ovoj Klinici je smešten Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dete monstrum, kako nezvanično saznajemo, danas je molio dvojicu inspektora u civilu koji ga ne ostavljaju samog ni na sekund, da mu dozvole da gleda kroz otvoren prozor sobe u kojoj je smešten od kada je počinio masakr u  školi na Vračaru.

Inspektori mu to nisu dozvolili jer vlada striktno pravilo da Kecmanović apsolutno ne sme da prilazi otvorenom prozoru kako ne bi komunicirao sa okolinom. Oni su otvorili prozor preko puta kreveta maloletnog ubice da bi malo procirkulisao vazduh, budući da je napolju suvo i toplo vreme.

Republika

Foto: Republika

Policija tek od skoro dozvoljava da se mali pacijenti igraju ispod Kostinog prozora 

Dečak ubica osluškivao je glasove dece i njihovih roditelja koji su dopirali spolja, sa ograđenog igrališta Kilinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu i to ga je isprovociralo da traži dozvolu za prilazak prozoru u svet.   

- Naježila sam se kad sam čula da Kosta pita policiju da priđe otvorenom prozoru naspram kog i danju i noću stoji policijska patrola. U tom trenutku jedno dete je pravilo prve korake uz pomoć oca skoro ispod prozora sobe Kecmanovića, a dvoje dece se ljuljalo ispred policije koja obezbeđuje bolnicu otkad je on hospitalizovan - otkrio je izvor Republike iz bolnice.

Isti izvor kaže da se posebno vodi računa o tome da Kecmanović ne naudi sebi, s tim u vezi strahiju da ne slomi prozor i da se staklom ne iseče, pa o tome posebno vode računa. 

- Kada se otvara prozor, dečak se drži podalje, a ponajviše zbog toga jer se strahuje kako bi pokušao da nađe način da privuče još pažnje povređujući sebe. Na prozorima jesu rešetke te nema mogućnosti od iskakanja, ali uvek se mora voditi računa da bi mogao da razbije okno i tako napravi dramu - kaže izvor.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja nakon saslušanja nakon zločina prebačen je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečaku ubici su zabranjene posete, ali je nekoliko puta komunicirao sa majkom.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je 11. oktobra rešenje po kojem je Miljani Kecmanović određena mera zabrane prilaženja sastajanja i komuniciranja sa dečakom ubicom, sa kojim je nekoliko puta telefonski razgovarala u strogo kontrolisanim uslovima. 

Istog dana, Vladimiru Kecmanoviću ocu monstruma je produžen pritvor do 30 dana, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je oružje i municiju učinio dostupnim sinu, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora. I majka Kecmanovića je optužena jer je na jednoj od čaura od metka koje je Kecmanović ispalio pronađen njen trag. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Katarina

26.10.2023 12:39

Pa ja ne mogu vjerovati ako je ovo istina . Pa ljudi to je maloljetno dijete , ima li ovo dijete ikakvi osnovnih ljudskih prava. Znam šta je uradio i znam da ćete me napadati što ovo pišem i znam kakvo je monstruozno djelo napravio koje ne daj Bože opravdavam ali zaboga to je dijete , ima načina da je zatvoren ali ne ovako .

Odgovori 7 12
Tanja

26.10.2023 13:19

@Katarina - A šta je sa našom decom što ih je streljao oružjem od kuće donetim u školu,ona su pod zemljom,da li je na njih mislio najmlađi masovni ubica na svetu.

Pomozite, ko može…

26.10.2023 13:43

@Tanja - Tanja, ženo draga, prolupaćeš od praćenja apsolutno svake vesti i komentarisanja. Da li ima neko ko je poznaje, da se pomogne ženi i nađe adekvatna psihijatrijska pomoć? Bože moj dragi, žena će pući i ko zna šta uraditi ako se nađe u stanju neuračunljivosti. Pomozite jedni drugima.

Katarina

26.10.2023 13:44

@Tanja - Tanja to dijete je bolesno dijete da nije ne bi to napravio da se razumijemo. Što je pobio djecu to je strašno i ne daj Bože njihove roditelje razumjeti. Ali ovako uskraćivati djetetu osnovna ljudska prava je strašno. Ovo sa pravne strane pada na sudu.