JEDINI SNIMAK SA ŽURKE SMRTI U IZRAELU! HAMAS je odavde započeo svoj KRVAVI PIR, među žrtvama poznata manekenka - kasnije je vukli golu po ulicama! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šani Luk je posetila Izrael kako bi prisustvovala muzičkom festivalu mira održanom u blizini granične ograde u Gazi.

JEDINI SNIMAK SA ŽURKE SMRTI U IZRAELU! HAMAS je odavde započeo svoj KRVAVI PIR, među žrtvama poznata manekenka - kasnije je vukli golu po ulicama! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@Sprinter99800

Radikali u pojasu Gaze ispalili su desetine raketa na Izrael. Sirene koje su upozoravale na granatiranje oglasile su se u južnim i centralnim delovima zemlje, uključujući Tel Aviv. U gradu su se čule operacije PVO.

Mediji su preneli najmanje dvoje ranjenih, a kasnije su lekari potvrdili smrt jedne starije žene od posledica pada rakete.Pored toga, ID je izvestio da se grupa militanata iz pojasa Gaze infiltrirala na teritoriju Izraela. Prema rečima očevidaca, u pojedinim naseljima su se vodile ulične borbe. Na snimcima postavljenim na društvenim mrežama vidi se kako naoružani militanti voze ulicama u kamionetima i čuje se pucnjava.

Bizaran snimak širi se društvenim mrežama, gde se vidi da je festival muzike u punom jeku. Na festivalu je ubijena Nemačka državljanka. Devojka, čije je beživotno, polunago telo, snimljeno u kamionetu pripadnika Hamasa, dok su militanti sedeli kraj tela i slavili, identifikovana je kao državljanka Nemačke, tatoo-umetnica Šani Luk (30).

 

 

Šani Luk, manekenka i tato umetnica,  je posetila Izrael kako bi prisustvovala muzičkom festivalu mira održanom u blizini granične ograde u Gazi.Teroristi Hamasa su tvrdili da je to telo pripadnice izraelske vojske. Njeno beživotno telo bačeno je na prikolicu kamioneta, a na snimcima koji kruže mrežama vidi se kako je telo izlomljeno, dok oko njega grupa militanata slavi, a muškarci pljuju na Šanin.

Podsetimo, Izraelske odbrambene snage ( IDF) su zauzvrat proglasile stanje spremnosti za rat. Premijer Benjamin Netanjahu u ovom trenutku kreće u sedište Ministarstva odbrane na sastanak sa komandom Bezbednosnog bloka.

Civilima u južnim i centralnim oblastima naređeno je da ostanu u blizini skloništa, a u oblasti uz pojas Gaze - unutar skloništa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading