POTRESNE SCENE ISPRED ŠKOLE, RODITELJI MOLE BOGA DA NJIHOVO DETE NIJE IZBODENO! Ranjeno troje nastavnika i dvoje učenika - majke PLAČU OD MUKE, drže se za ogradu! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.09.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik (14) izbo petoro učenika i nastavnika nožem.

POTRESNE SCENE ISPRED ŠKOLE, RODITELJI MOLE BOGA DA NJIHOVO DETE NIJE IZBODENO! Ranjeno troje nastavnika i dvoje učenika - majke PLAČU OD MUKE, drže se za ogradu! (VIDEO)

Foto: Printscreen Canal Sur

U školi "Elena Garsija Armada" u gradu Herez de la Frontera, blizu Kadiza, došlo je do užasnog napada u kojem je četrnaestogodišnji đak izbo petoro ljudi nožem.

Napad se dogodio tokom časa i rezultirao je povredama troje nastavnika i dvoje učenika. Napadač, koji je navodno izvukao nož iz svog ranca, je brzo uhapšen. 

 

 

Prema izveštajima španskih medija, povređeni su hitno prebačeni u bolnicu, ali stepen njihovih povreda još uvek nije poznat. Nakon napada, škola je evakuisana kako bi se obezbedila bezbednost svih prisutnih.

Prema prvim informacijama, đak je izvukao nož, jutros kad je stigao u školu,  iz svog ranca tokom časa i krenuo u nasilni napad. Školsko osoblje brzo je reagovalo kako bi sprečilo dalje povrede i pozvalo hitnu pomoć.

 

 

Povređeni su hitno prebačeni u bolnicu, dok trenutno nije poznat stepen njihovih povreda. Nadležne vlasti istražuju incident kako bi utvrdile motive i okolnosti koje su dovele do ovog napada.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading