SABLASTAN SUKOB NAVIJAČA U VETERNIKU! U opštoj tuči SEVALI NOŽEVI - policija morala hitno da interveniše, IMA IZBODENIH!

Autor:

Hronika

23.09.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo stigla na lice mesta i intervenisala, privodeći više osoba koje su učestvovale u tuči.

SABLASTAN SUKOB NAVIJAČA U VETERNIKU! U opštoj tuči SEVALI NOŽEVI - policija morala hitno da interveniše, IMA IZBODENIH!

Foto: shutterstock

Policija

Sinoć oko 21 čas na novosadskom putu u Veterniku, u blizini stadiona Vujadin Boškov, došlo je do tuče u kojoj je jedan muškarac star 39 godina zadobio tri ubodne rane, verovatno nožem.

Policija je brzo stigla na lice mesta i intervenisala, privodeći više osoba koje su učestvovale u tuči. Hitna pomoć je takođe intervenisala na licu mesta i pružila pomoć povređenom muškarcu, koji je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u hemodinamski stabilnom stanju.

Motiv ove tuče još uvek nije poznat, a takođe nije jasno da li su učesnici bili povezani s nekom navijačkom grupom. Policija će sprovesti dalju istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading