LORIN ODBIJA DA PREDA EVROVIZIJSKI TROFEJ: Ovoj državi nikad neće ČESTITATI, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Evrovizije Lorin, istakla je da neće predati trofej Izraelki Eden Golan ako pobedi večeras.

LORIN ODBIJA DA PREDA EVROVIZIJSKI TROFEJ: Ovoj državi nikad neće ČESTITATI, a ovo je RAZLOG!

Foto: Youtube.com printscreen

Pobednica Evrovizije Lorin, koja je već dva puta osvojila prestižno takmičenje, istakla je da neće predati trofej Izraelki Eden Golan ako ona pobedi večeras. Lorin je odlučna u svom stavu da neće izvršiti redovnu primopredaju zbog nacionalnog sukoba u Gazi, uprkos zakonskoj obavezi da nastupi na ovogodišnjem takmičenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Eden Golan predstavnica Izraela

Tenzije iza kulisa su rasle tokom nekoliko nedelja uoči večerašnjeg finala. Lorin je javno insistirala da takmičenje treba da se nastavi kako bi donelo pozitivnost u svet, ali je istovremeno isticala da bi zatvaranje "čvorišta pozitivne energije" bilo destruktivno. Prema saznanjima izvora bliskog Lorin, ona je odlučna da istraje u svom stavu i namerava jasno izneti svoj stav u pogledu odnosa prema Izraelu kroz pažljivo koreografisanu predaju trofeja.

- Pozitivno privlači pozitivno, a negativno negativno. Ako bismo zatvorili ovo čvorište pozitivne energije, kažnjavajući milione za distorziju negde drugde, to bi bilo tako destruktivno - rekla je.

Kako je The Sun saznao, ona je odlučna da istraje u svom stavu.

- Ona namerava da jasno iznese svoj stav u pogledu svog stava prema Izraelu oko njene pažljivo koreografisane i graciozne predaje trofeja koja će pokazati svetu na kojoj strani istorije zaista stoji. Postoji plan da Lorin stane na scenu, ostavi trofej na postolju i ode pre nego što prezenteri požele dobrodošlicu Izraelu na binu, ukoliko osvoje željenu titulu - rekao je izvor za The Sun.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Loreen

Pored Lorin, i neki bivši učesnici takmičenja su se izjasnili protiv određenih postupaka. Prošlogodišnji učesnik "Evrovizije" Kaarija iz Finske odlučio je da se povuče iz uloge prezentera glasova svoje zemlje, dok je bivša učesnica Norveške Alessandra takođe odustala od iste uloge. Takođe, tokom današnjeg dana doneta je odluka da predstavnik Holandije Jost Klajn bude diskvalifikovan, što predstavlja presedan u takmičenju.

Lorin će izvesti svoj novi singl "Forever" na događaju u Malme Areni u Švedskoj, kao i prošlogodišnji pobednički album "Tattoo" kao deo intervalnog nastupa tokom večerašnjeg finala. Kontaktirani su njeni predstavnici za komentar, ali odgovor još uvek nije stigao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading