Četiri osobe ubijene, a još četiri ranjene! Novo krvoproliće u Americi! Među upucanima i beba od 2 godine! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.07.2023

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je nešto pre 21 sat po lokalnom vremenu, 10 minuta nakon što su gradom odjeknuli pucnjevi, rekla da je uhapšen muškarac koji je nosio balistički prsluk, dodavši da su pušku i pištolj pronašli u obližnjoj ulici,

Četiri osobe ubijene, a još četiri ranjene! Novo krvoproliće u Americi! Među upucanima i beba od 2 godine! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Četiri osobe su ubijene i još četiri su ranjene u pucnjavi u Filadelfiji, a napadač je uhapšen, javili su u ponedeljak uveče lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Pucnjava je počela oko pola 9 uveče, a dve ranjene osobe su deca od 2 i 13 godina. Njihovo stanje trenutno nije poznato. Ubijena su četiri muškarca starosti između 20 i 59 godina, saopštila je policija.

Policija je nešto pre 21 sat u ponedjeljak, 10 minuta nakon što su gradom odjeknuli pucnji, rekla da je uhapšen muškarac koji je nosio balistički prsluk, dodavši da su pušku i pištolj pronašli u obližnjoj ulici, piše The Philadelphia Inquirer.

 

Dvoje upucanih maloletnici

Prema izveštajima Inquirera i philadelphijske televizije WPVI, podružnice ABC Newsa, dvoje upucanih su maloletnici, ali nije jasno jesu li oni među mrtvima. Još nema pojedinosti o oružanom napadu. Mediji navode da se pucnjava dogodila u jugozapadnom delu Filadelfije. 

Pucnjava se dogodila dan nakon što su u gradu Baltimoru, u Marilendu, ubijene dve osobe, a 28 ranjene tokom jedne zabave. Policija je rekla da još uvek traga za više osumnjičenih za tu pucnjavu.

(Republika/Index.hr)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading