"NINDŽA BAKA" U UŽIVO PROGRAMU OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Društvenim mrežama kruže hit snimci - svi su gledali u čudu (VIDEO)

Autor:

Svet

03.07.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj izazov bi teško savladali i mnogo mlađi.

"NINDŽA BAKA" U UŽIVO PROGRAMU OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Društvenim mrežama kruže hit snimci - svi su gledali u čudu (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/ninjawarrior

Većina žena u osmoj deceniji najčešće sede kod kuće ili čuvaju unuke. Većina dama u tim godinama sve manje je fizički aktivna, mada ima i izuzetaka. 

Jedna od njih je Amerikanka Džini Mekol čija snaga, pokretljivost zaprepastili su sve. Ova žena koja ima 71 godinu ispisala je istoriju u jednom od najpopularniji šou programa u Americi pokazujući neverovatnu snagu. Ona je postala i najstarija osoba koja je uspela da savlada izuzetno zahtevne prepreke zbog čega su je prozvali Nindža baka.

Na snimku koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama vidi se Džini koja je gotovo sa lakoćom savladala sve prepreke uključujući i puzanje uz šipku.Ovaj izazov bi teško savladali i mnogo mlađi a naročito žene međutim Džini se uspešno borila dok ju je ćerka Džesi Graf poznata atletičarka posmatrala iz publike.

Iako nije prošla dalje od ovog izazova. Džini je pokazala da snaga nema godine i da je u savršenoj formi na pragu osme decenije. Dok je voditelj vatreno i navijački vodio šou, iz gomile su se čule ovacije za podršku ovoj baki koja nije skidala osmeh sa lica i koja je zračila velikim samopouzdanjem.

 

@ninjawarrior You know what they say, like mother like daughter 🫶💪 #AmericanNinjaWarrior #ANW #Ninjawarrior @Jessie Graff ♬ original sound - American Ninja Warrior

 

- Samo izdrži, ovo je bilo ludo za njene godine!

- Moj heroj!

- Vau! Da imam makar četvrtinu njene snage i vitalnoti a imam 30 godina.

- To je pobeda u mojim očima!

- Ponosni Džini! Razbila si - pisali su joj fanovi u komentarima.

Ljudi su bili oduševljeni u kakvoj je formi ova žena i zbog snage koju je demonstrirala pred okupljenima. Većina je rekla da im je ona idol i velika inspiracija da rade na sebi zbog neverovatne izdržljivosti i snage koju ima u godinama kada se njeni vršnjaci suočavaju sa slabošću i bolestima, piše Srećna.

Neki su priznali da imaju tri puta manje godina nego ona i da ne mogu da skoče ili da urade neku malo zahtevniju vežbu. Bilo je i onih koji su posebno naglašavali njenu strast za takmičenjem i vežbanjem, ali i pozitivnom energijom koja prosto isijava sa njenog lica.

Ova najstarija takmičarka u istoriji "Nindža ratnika" izgleda fenomenalno. Vitalnost i skladna figura su odmah uočljivi a isklesani mišići na rukama su dokaz da Džini godinama predano i vredno radi na svojoj formi i zdravlju.

Ipak važnije od svega, što su se gledaoci ovog šoua i uživo i kraj malih ekrana uverili, jeste što ona i u teškim situacijama i borbama tokom takmičenja nije skidala osmeh sa lica i oči su joj sijale posebnim sjajem, što znači da voli i da uživa u tome što radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading