LIKVIDACIJA UBICE DECE U AMERIČKOJ ŠKOLI: Nešvilska policija objavila šokantni snimak (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

28.03.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nešvilska policija objavila je snimak likvidacije Odri Hejl (28), koja je počinila masakr u hrišćanskoj osnovnoj školi u tom američkom gradu.

LIKVIDACIJA UBICE DECE U AMERIČKOJ ŠKOLI: Nešvilska policija objavila šokantni snimak (FOTO, VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Snimak je sa kamere postavljene na uniformi jednog od policajaca koji su učestvovali u intervenciji.

Policija Nešvila je ranije objavila da je Odri Hejl upala s vatrenim oružjem u privatnu hrišćansku školu, koju je nekada i sama pohađala, i tu ubila troje male dece i troje odraslih osoba pre nego što je i sama nastradala u obračunu s policijom.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Odri Hejl

Foks njuz navodi da je Hejlova transrodna osoba koja se na društvenim mrežama na internetu predstavljala kao muškarac.

U masakru su ubijeni Evelin Dikhaus (9), Holi Skrags (9), Vilijam Kini (9), Sintija Pik (61), Ketrin Kuns (60) i Majk Hil (61). Među odraslim osobama koje je Hejlova usmrtila bila je i direktorka škole.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Odri Hejl je upala uđkolu naoružana automatskim puškama i pištoljem

Hejlova je u ponedeljak ujutru po lokalnom vremenu probila zaključana vrata škole noseći dve automatske puške i pištolj, popela se na drugi sprat i tu otvorila vatru.

Foto: Tanjug/AP

Škola u Nešvilu u kojoj se desio masakr

Navodi se da su dva pripadnika nešvilske policije nakon toga ušla u školu i uputila se u smeru iz kojeg su se čuli pucnji, da bi nekoliko minuta kasnije usmrtili Hejlovu.

Foto: Tanjug/AP

 

Navodi se da u školu "Kovnent", koju su osnovali prezbiterijanci 2001, idu deca od predškolskog uzrasta do šestog razreda, a nije poznato kada ju je Hejlova tačno pohađala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading