PALA, SKOČILA ILI NEŠTO TREĆE? Još jedna misteriozna smrt u Rusiji, radnica ministarstva odbrane PRONAĐENA MRTVA (FOTO)

Autor:

Svet

16.02.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo žene je pronađeno juče.

PALA, SKOČILA ILI NEŠTO TREĆE? Još jedna misteriozna smrt u Rusiji, radnica ministarstva odbrane PRONAĐENA MRTVA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, .dp.ru

U Sankt Peterburgu, šefica odeljenja za finansijsku podršku Ministarstva odbrane za Zapadni okrug, Marina Jankina, misteriozno je pala kroz prozor, preneli su britanski i ukrajinski mediji.

 

 

Kako je rečeno, Jankina (58) je ostavila dokumenta na balkonu pre svoje smrti.

Telo žene pronađeno je u sredu ispod prozora kod broja 31 u ulici Zamšina, javili su lokalni mediji. Prema preliminarnim informacijama, telo 58-godišnje Jankine su otkrili meštani u okolini koji su alarmirali nadležne, prenosi britanski San.

Policija je kasnije pronašla dokumente i lične stvari na zajedničkom balkonu na ulazu u zgradu za koje se veruje da pripadaju Jankini.

Istražitelji trenutno rade na utvrđivanju okolnosti smrti.

Pres služba Zapadnog vojnog okruga potvrdila je da je žena radila u odeljenju.

Jankina je ranije radila u Federalnoj poreskoj službi i bila je zamenica predsednika Komiteta za imovinske odnose Sankt Peterburga, navodi Fontanka.

Jankina je poslednja koja je umrla pod misterioznim okolnostima nakon što je ranije ove nedelje, general-major Vladimir Makarov, 72, koga je Vladimir Putin otpustio pre mesec dana, ubijen iz vatrenog oružja u svojoj kući u blizini Moskve.

Bio je zadužen za "borbu protiv ekstremizma" u Rusiji, navodno je vodio lov na veštice da bi se zbacili predsednikovi rivali, kao i novinari.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading