MISTERIOZNA SMRT RUSKOG KRALJA KOBASICA: Pao sa hotelskog balkona, samo nekoliko dana ranije kritikovao Putina

Autor:

Svet

27.12.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proslavi u Indiji prvo je od srčanog udara preminuo njegov prijatelj, a život bogatog političara okončan je dva dana kasnije.

MISTERIOZNA SMRT RUSKOG KRALJA KOBASICA: Pao sa hotelskog balkona, samo nekoliko dana ranije kritikovao Putina

Foto: Youtube- Pavel Antov

Ruski političar koji je kritikovao ruskog predsednika Vladimira Putina zbog rata Ukrajini pronađen je mrtav nakon misterioznog pada sa prozora hotelske sobe u indijskom gradu Rajagada.

Kralj kobasica, multimilioner Pavel Antov, koji je član glavne proputinovske stranke Jedinstvena Rusija otišao je na putovanje kako bi proslavio svoj 66. rođendan, ali sa njega se nikad nije vratio.

Na njegovoj proslavi prvo je prošlog četvrtka od srčanog udara preminuo njegov prijatelj, a život bogatog političara okončan je dva dana kasnije, piše Jutarnji.

Ruski konzul u Kolkati, Aleksej Idamkin, rekao je za TASS kako prate istragu i informacije od policije.

Tajkun koji je 2019. proglašen najplaćenijim izabranim političarem, s godišnjom zaradom od 147 miliona evra po prema Forbsovoj analizi, u junu je krititikovao rat i vazdušne napade na Kijev kao ‘ruski teror u kojem stradaju ukrajinski civili‘.

Komentarisao je pritom ruski napad raketom rekavši: ‘Devojčica je izvučena iz ruševina, njen otac navodno je poginuo. Majku pokušavaju da izvuku iz ruševina. Da budem iskren, ekstremno je teško nazvati ovo drugačije nego terorom.‘

Nakon te izjave našao se pod žestokim pritiskom nakon koga je povukao svoj komentar i pokorno se izvinio.

Rekao je kako je njegova objava na društvenim mrežama bila ‘nesrećni nesporazum‘ i ‘tehnička greška‘. Pritom je insistirao da je uvek podržavao predsednika i njegove ciljeve u vojnoj operaciji.

Indijski mediji javljaju kako je ruski biznismen ‘skočio‘ s krova hotela i kako je pronađen u lokvi krvi. Njegov vodič ga je prevezao u bolnicu, ali tamo je odmah proglašen mrtvim.

Prijatelj Antova koji je preminuo od srčanog udara imenovan je kao Vladimir Budanov (61), a u grupi njegovih prijatelja bila su još dvojica neidentifikovanih muškaraca.

Neki ruski mediji pišu kako je indijska policija rekla da ‘ne isključuju mogućnost da je Pavel Antov pao u depresiju zbog smrti prijatelja te da je zato počinio samoubistvo‘.

Iza Antova ostale su supruga i ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading