RODITELJI IZ PAKLA: Držali devojčicu (5) u LEDENOJ vodi, kad su je videli, lekari bili u NEVERICI!

Autor:

Svet

22.09.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Surovi par iz Velike Britanije osuđen je na zatvorsku kaznu zbog brutalnog mučenja petogodišnje devojčice.

RODITELJI IZ PAKLA:  Držali devojčicu (5) u LEDENOJ vodi, kad su je videli, lekari bili u NEVERICI!

Foto: Printscreen/ West Yoirkshire police

Majka devojčice Džordžija Njuman (29) i očuh Džordan Majkl Kilkeni (29) naterali su dete da tri sata leži u hladnoj vodi u kadi jer se “neprilično ponašala”.

Kada je devojčica izgubila svest, par je pokušao da je zagreje. Kako to nisu uspeli, pozvali su hitnu pomoć, piše Mirror.

Foto: pixabay.com

Hitna pomoć

Po dolasku hitne pomoći zatekli su devojčicu bez svesti, plavu i penu na ustima. Kasnije je imala napad i lekari su morali da je stave na respirator, a njene šanse da preživi bile su izuzetno male.

Lekari nisu mislili da će devojčica preživeti pošto je njena telesna temperatura bila oko 25 stepeni Celzijusa. Jedan medicinski stručnjak je rekao da je telo kao da je satima plutalo Severnim morem i da takvu hipotermiju niko nikada nije preživeo.

Međutim, uprkos lošim prognozama, devojčica se potpuno oporavila i trenutno živi sa biološkim ocem. Nakon što su uhapšeni, majka je tvrdila da se devojčica okliznula i udarila glavom, dok očuh nije znao zašto je devojčica pothlađena. Pre toga je guglao šta bi se desilo sa detetom ako bi ga stavili u hladnu vodu na 45 minuta. Nakon što se oporavila, devojčica je rekla policiji da ju je očuh stavio u kadu po majčinom nalogu jer se loše ponašala. Majka je u to vreme bila u teškoj trudnoći, a njen advokat je na sudu rekao da je bila uznemirena i depresivna.

Sud je majku osudio na tri godine i šest meseci zatvora, dok je očuh osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading