U BELGIJI 55 SUDIJA I TUŽILACA ZAVRŠILO IZA REŠETAKA! Svi odvedeni u zatvor, a evo i zašto!

Autor:

Razonoda

17.09.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudije i tužioci će tokom boravka u zatvoru morati da se povinuju naredbama osoblja.

U BELGIJI 55 SUDIJA I TUŽILACA ZAVRŠILO IZA REŠETAKA! Svi odvedeni u zatvor, a evo i zašto!

Foto: Youtube

Ukupno 55 sudija i tužilaca dobrovoljaca jutros je odvedeno u zatvor na području Brisela da tokom dva dana iskuse život zatvorenika, saopštilo je belgijsko Ministarstvo pravde.

Dobrovoljci su jutros u 9.00 stigli u zatvor Haren, novu ustanovu sa kapacitetom od 1.190 zatvorenika koja bi trebalo da bude otvorena 30. septembra.

Oni će biti tretirani kao pravi pritvorenici do završetka operacije zakazane za sutra u 16.00.

- Predstavnici pravosudnih organa dobro znaju kako stvari stoje u zatvoru, ali im lično iskustvo daje jedinstvenu priliku koja može da im pomogne u izricanju kazne jer će imati bolje znanje - navelo je ministarstvo.

Dobrovoljci će tokom boravka u zatvoru morati da se povinuju naredbama osoblja. Ne mogu da koriste mobilne telefone, niti su im omogućene posete.

Moraće da jedu zatvorsku hranu i obavljaju dnevne aktivnosti zatvorenika, kao što je rad u kuhinji ili u vešernici, i da idu na spavanje u 22.00 kada se gase svetla.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading