Direktor Srpskog telegrafa o bahatom jutjuberu: "Baka Prase mora pred lice pravde! Renta devojku i taji porez"

Autor:

Zabava

17.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji iz dana u dan tone sve dublje zbog prljavih poslova, koje je raskrinkao vlasnik Pinka Željko Mitrović, bio je tema i u emisiji Jovane Jeremić "Novo vikend-jutro".

Direktor Srpskog telegrafa o bahatom jutjuberu: "Baka Prase mora pred lice pravde! Renta devojku i taji porez"

Foto: printscreen

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa

Nakon brojnih činjenica koje su prikazane u dokumentarnom filmu "Internet-nasilje, 1. deo Baka Prase", direktor "Pink medija grupe" odlučio je da proveri i kakav je stav građana o Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase, pa se za samo jedan dan više od milion ljudi putem peticija izjasnilo za gašenje Prasetovog Jutjub kanala, kao i za to da zbog utaje poreza i seksa s maloletnicama ide u zatvor.

Republika

Foto: Printscreen

 

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je u emisiji kod Jovane Jeremić, gde je govorio o tome kako je jutjuber zaglibio toliko da iz blata, u koje se uvalio, više nikako ne može da izađe.

- Sve što vidimo, njegove lamburginije, stanove i ostalo plaća sa 120 evra mesečno, a sam se izdao da za lamburgini daje 6.000 evra mesečno, samo za gorivo. Ako se pravda bude sprovodila nad njim, kao nad bilo kim ko je utajio porez, onda, samim tim, za ove milionske iznose on treba da odgovara - rekao je Milovanović i istakao da jutjuber mora pred lice pravde, te da je i sam protiv njega podneo šest tužbi, dodajući da se nada da će pravda u slučaju Bogdana Ilića biti zadovoljena:

- Izneo je 47 uvreda protiv mene. Mislim da je bitno da se ova priča istera do kraja s obzirom na to da ovakva priča nije dopustiva.

Foto: Printscreen

 

On je dodao da je Ilić takođe i ženomrzac, čemu svedoči ugovor koji je potpisao s devojkom s kojom je bio neko vreme.

- Uzeo ju je na ugovor i ona njemu plaća reket. Poznata je zbog njega. Imate emotivnu vezu s devojkom koju rentate. To je tužna priča mladog čoveka - zaključuje Milovanović.

Republika

Foto: Printscreen

 

Podsećanja radi, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu poslalo je nedavno zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da provere poslovanje firme Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali i policiji da proveri da li postoje elementi krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Republika

Foto: Promo foto/e-stock

 

Mitrović koristi argumente,
a Bogdan zna samo da vređa

 
Republika

Foto: Printscreen

 

Urednik i novinar TV Pink Nemanja Velikić komentarisao je Prasetove laži da u svlačionicama televizije postoje kamere.

- Na televiziji Pink ne postoje nikakve kamere u svlačionicama. Negde bih ja ovo sve sublimirao u rečenici da agresija rađa agresiju. Sve ovo je krenulo od čoveka s Jutjuba. On je 2019. bio gost na našoj televiziji. Njemu je sve bilo dozvoljeno i kod tebe je bio pozvan. Vređao je i koleginicu Irinu Vukotić. Meni je to nedopustivo - rekao je Velikić i naglasio:

- Kod Željka vidimo samo argumentovane napade. Željkova retorika je dobro poznata ljudima koji ga znaju, dok Baka nije svemu tome dorastao. Baka ide lično i toliko nisko da u sve uvlači članove porodice. Ako smo javne ličnosti, ne znači da smo javna dobra. Naše porodice nisu javne ličnosti. Ne možemo na taj način da se branimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading