Dva brata od 7 i 9 godina se utopila u jezeru! Bili na odmoru sa roditeljima u Nemačkoj!

Autor:

Svet

26.08.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su u jednom trenutku primetili da dece nema i odmah su digli paniku.

Dva brata od 7 i 9 godina se utopila u jezeru! Bili na odmoru sa roditeljima u Nemačkoj!

Foto: Profimedia

Ilustracija

Dva britanska dečaka uzrasta sedam i devet godina utopila su se u jezeru u zapadnoj Nemačkoj. Dečaci su izvučeni iz jezera nekoliko sati nakon što su roditelji prijavili njihov nestanak, saopštila je policija.

Na lice mesta je došla Hitna pomoć, koja je prevezla dečake u bolnicu. Tokom noći lekari su pokušali da reanimiraju dečake, ali im na žalost nije bilo spasa i oni su proglašeni mrtvim rano ujutru.

Nesreća se dogodila kada su dva brata plivala u jezeru u Nemačkoj. Oni su na odmoru bili sa roditeljima, a pre dolaska u Nemačku bili su u Holandiji. Roditelji su u jednom trenutku primetili da njih nema i odmah su digli paniku. Oko 19 sati pozvali su policiju koja je došla na lice mesta.

Kako prenosi Gardijan, oni su odmah počeli da pretražuju jezero. Ronioci su ubrzo pronašli tela dečaka i izvukli ih na obalu. Još uvek nije poznato da li su dečaci znali da plivaju.

Lokalne vlasti su saopštile da na ovom jezeru spasilaca ima samo vikendom, a pošto se nesreća dogodila u četvrtak, stručnog osoblja nije bilo.

Podsetimo, mesec dana ranije na istom jezeru se utopio još jedan dečak iz Belgije, koji je sa stene uskočio u vodu iz koje nije isplivao. Njegovo telo pronašli su ronioci nakon dva sata potrage.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading