BRITANSKI MEDIJI OBJAVILI DA JE PUTINU POZLILO: Lekari mu savetuju da se ne pojavljuje u javnosti - pozvali se na navodni izvor insajdera iz Kremlja

Autor:

Svet

10.06.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su ruskom predsedniku Vladimiru Putinu navodno savetovali da se neko vreme ne pojavljuje u javnosti nakon što mu je navodno pozlilo usred razgovora sa svojim vojnim šefovima, tvrdi se na profilu na Telegramu koji nosi naziv General SVR, koji navodno vodi jedan insajder iz Kremlja.

BRITANSKI MEDIJI OBJAVILI DA JE PUTINU POZLILO: Lekari mu savetuju da se ne pojavljuje u javnosti - pozvali se na navodni izvor insajdera iz Kremlja

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Kako piše Dejli mejl, ove tvrdnje je nemoguće proveriti, ali razne navodne teorije da se ruski lider bori sa nizom zdravstvenih problema sve više raste na Zapadu.

Poslednjih nedelja pojavilo se bezbroj fotografija i video snimaka na kojima ruski lider deluje naduto i loše, dok drugi snimci pokazuju kako mu naizgled nekontrolisanu drhte noge i hoda sa lošom koordinacijom.

General SVR navodi da je ta iznenadna vrtoglavica razlog zbog koga je Putin odložio tradicionalnu godišnju ''Direktnu liniju''. Novi termin obraćanja nije poznat.

Bio je upisan za drugu polovinu juna ili početak jula, ali sada nije preciziran datum.

''Odlaganje direktne linije na neodređeno vreme je zbog nestabilnog zdravlja Vladimira Putina. Pre nedelju dana predsednik se spremao da odgovori na pitanja ruskih građana krajem juna – početkom jula. Ali lekari su mu savetovali da se ne pojavljuje dugo u javnosti u bliskoj budućnosti. Ako se Putinovo zdravlje može stabilizovati, Direktna linija će biti održana u avgustu... Predsednikovu neraspoloženost je u poslednje vreme sve teže sakriti, navodi se na ruskom Telegram kanalu General SVR, a prenosi Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Naši

11.06.2022 04:36

Moždaa mu je pozlilo što kažu Britanci.ALI KRALJICA JE MRTVA VEĆ 3 GODINE I NAROD TO NE ZNA,DOBRA VAM JE GRAFIČKA ANIMACIJA KRALJICE I MEDVEDA ,NEKA KAŽU KADA SU JE GRAĐANI POSLEDNJI PUT VIDELI U JAVNOSTI OSIM U ANIMIRANOM FILMU.