LAŽNI GINEKOLOG PREKO MOBILNOG PREGLEDAO VIŠE OD 400 ŽENA! Strava i užas, pacijentkinje su se snimale i otkrivale mu svoje najintimnije delove tela!

Autor: Republika

Svet

18.12.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum, koji se predstavljao kao specijalista ginekologije i tako iskoristio na stotine žena, uhvaćen je tek nakon druge istrage, budući da je koristio sakrivene brojeve.

LAŽNI GINEKOLOG PREKO MOBILNOG PREGLEDAO VIŠE OD 400 ŽENA! Strava i užas, pacijentkinje su se snimale i otkrivale mu svoje najintimnije delove tela!

Foto: Tanjug/AP

Lažni doktor je optužen za višestruko silovanje/Ilustracija

Zastrašujući slučaj zloupotrebe i zlostavljanja žena otkriven je u Italiji nakon što je ustanovljeno da je lažni doktor, predstavljajući se kao stručnjak ginekologije, preko mobilnog telefona pregledao čak 400 žena koje su mu snimale svoje najintimnije delove tela i otkrivale mu lične tajne. 

One, međutim, nisu ni slutile da se s druge strane mreže nalazi bolesni voajer, koga se posle nekoliko meseci potrage nekako dočepala Državna policija u Tarantu. 

"Doktor" je, koristeći prikriven telefonski broj, telefonirao gomili žena, jednoj po jednoj, i svakoj je rekao kako, na temelju podataka iz njihovih prethodnih pregleda u nekoj od struktura nacionalne zdravstvene službe, postoji sumnja da imaju ozbiljnu vaginalnu infekciju. Zatim bi im predlagao da ih on odmah pregleda vizuelno, gratis, navodeći im da im je to mnogo lakši način nego da čekaju da dođu na red. Bilo je i onih koje su ga odbijale, pa je njima objašnjavao kako moraju da se suzdržavaju od odnosa.  

Uhvaćen je u drugoj istrazi. Naime, mnoge žene su, počevši od septembra ove godine, prijavile da ih s nepoznatog broja zove muškarac koji se predstavlja kao ginekolog. Policija je posumnjala da je u pitanju ista osoba koja se pojavljivala i tokom prve istrage, ali protiv koje nisu imali dokaza, pa je pokrenut novi postupak.   

Istražujući neka sumnjiva lica, policija je uspela da preko razmenjenog sadržaja s prevarenim pacejtkinjama dođe do monstruma. 

Inače, veruje se da je prestupnik do brojeva telefona žena došao preko portala s oglasima za kupovinu onlajn. Prijavljen je za višestruko silovanje, jer je ono što je činio izjednačeno s tim kaznenim delom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading