SUZANA JE OSUĐENA NA 57 GODINA ROBIJE, ALI U ZATVORU NIJE PROVELA NI DAN! Policija šokirana, ženi koja je dobila više nego najokorelije ubice NIKO NIŠTA NE MOŽE!

Autor: Republika

Svet

16.12.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska državljanka na neverovatan način već godinama izbegava da ode na robiju ikao je pravosnažno osuđena u čak 18 presuda na ukupno 57 godina robije.

SUZANA JE OSUĐENA NA 57 GODINA ROBIJE, ALI U ZATVORU NIJE PROVELA NI DAN! Policija šokirana, ženi koja je dobila više nego najokorelije ubice NIKO NIŠTA NE MOŽE!

Foto: Tanjug/AP

Dečak nestao na šetalištu

Suzana R. (33), hrvatska državljanka sa stalnim prebivalištem u romskom naselju u okolini italijanskog grada Milana, uspela je da ovih dana privuče pažnju svetskih medija budući da je još jednom izbegla odlazak na robiju, iako je osuđena na više od 57 godina zatvora u čak 18 pravosnažnih presuda.

Poređenja radi, najgore ubice u Italiji dobijaju između 24 ili 27 godina robije, a s obzirom na to da je najduža zatvorska kazna u Italiji ograničena na 30 godina, Suzanin slučaj je više nego interesantan. 

Ta hrvatska državljanka je rekorder ne samo po akumuliranim vremenskim kaznama, već i po tome što nije odležala nijedan dan iza rešetaka i to samo iz jednog razloga - svaki put kada je policija dolazila po nju, ona je bila trudna - prenose hrvatski mediji i napominju da se upravo takav slučaj ponovio i ove nedelje.  

- Sudija je ustanovio da je Suzana u osmom mesecu osme trudnoće, pa joj je, po zakonu, mogao nametnuti samo jednu meru opreza - svakodnevno javljanje u policijsku stanicu najbližu mestu stanovanja - navodi Jutarnji list i napomnje da to neobičnu ženu svakako neće da spreči u tome da nastavi da krade i samo krade

Tako je i prošle nedelje uhvaćena u jednoj "akciji" tokom koje su stanari zgrade u centru Milana nabasali na nju i na njenu trianestogodišnju pomoćnicu dok trkeljišu po zgradi. Ubrzo je stigla i policija, ali sve što su mogli da urade jeste da prestupnice pošalju na lekarski pregled, gde je potvrđeno da je Suzana trudna, a devojčica maloletna, zbog čega ne podleže krivičnom gonjenju.     

Kod Suzane je nađen odvijač, lažna vozačka dozvola, kesa s muškim odelom, muškim košuljama i zlatnim lančićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading