Zašto je najtužnija princeza na svetu smeštena na kliniku?

Autor:

Svet

21.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza Šarlin smeštena je na klinici u kojoj se leči od psihičkih i fizičkih problema. Ovu vest potvrdio je njen suprug, princ Albert od Monaka.

Zašto je najtužnija princeza na svetu smeštena na kliniku?

Foto: Tanjug/AP

Danima se izveštavalo o princezinom zdravstvenom stanju nakon njenog povratka u Monako nakon što je više od 10 meseci provela u Južnoj Africi.

- Shvatila je da joj treba pomoć. Sama je donela odluku, a mi smo samo hteli da nam to potvrdi. Znala je da mora da se odmori i dobije pravi medicinski tretman u ustanovi koja je daleko od Monaka, zbog privatnosti - rekao je princ Albert.

Dodao je da njegova supruga pati od duboke "iscrpljenosti, emocionalne i fizičke". Takođe je demantovao brojne glasine i rekao da će oporavak sigurno trajati nekoliko nedelja.

Komentarisao je i bračne probleme o kojima se još nagađa, prenosi B92.

- Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno da kažem da nema problema u našem odnosu. Umesto toga, nekoliko uzroka "koji su privatne prirode" doveli su do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšteno, pa čak ni porodični život - dodao je.

Princeza Šarlin imala je nekoliko operacija u Južnoj Africi.

- Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, zbog čega je postala osetljiva na druge potencijalne bolesti. Prehlada ili grip ili čak koronavirus - nastavio je Albert.

Nije korona

Međutim, odbacio je glasine da mu je supruga zaražena koronavirusom.

- Nije korona. I nema nikakve veze s rakom. A ako želite da razgovarate o bilo kakvim drugim nagađanjima, to uopšte nema veze sa istinom - zaključio je Albert.

Iako je bilo najavljeno da će Šarlin odmah po povratku u Monako biti pratnja suprugu na službenom putu u Dubai, to se ipak nije dogodilo. Umesto nje u Dubai je otputovala Albertova sestra, princeza Stefani, i nakon toga su krenula nagađanja da je odnos Šarlin i Alberta daleko od dobrog, ali izvori bliski palati su potvrdili da je razlog otkazivanja puta ipak drugačiji.

Šta poručuju fotografije

Otkako je otputovala u Južnu Afriku početkom godine, u medijima se spekulisalo da se iza tvrdnji da se ona ne vraća kući krije nešto više od navodne infekcije uha, grla i nosa o kojoj je PR služba princa Alberta obavestila javnost. Pisalo se da je princeza Šarlin vrlo lošeg zdravlja, ali i da ne može više da toleriše suprugove preljube i vanbračnu decu, a navodno su odnosi između njih toliko loši da se ona distancirala od njega po cenu toga da ne provodi vreme s decom Žakom i Gabrijelom. Albert i Šarlin, međutim, na svakoj od fotografija koje su nastale od početka ovih tračeva izgledaju srećno i zaljubljeno, baš kao i na fotografijama objavljenim nakon princezinog nedavnog povratka u Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading