TRUDNICU KOJA JE ODBIJALA DA SE VAKCINIŠE KORONA UBILA DOK JE NOSILA DEVETO DETE! Umirala je u mukama, lekari je hitno porodili na carski rez: NIKAD NIJE VIDELA BEBU!

Autor: Republika

Svet

06.10.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanađanki Dženifer Rouzblaf-Tomas lekari su pokušali da spasu život odlukom da joj urade carski rez pre vremena kako bi joj olakšali da može da diše, međutim, delta soj je bio jači od nesrećne žena koja nije dočekala da zagrli svoju novorođenu bebu.

Foto: printscreen/facebook

Dženifer Rouzblaf-Tomas umrla u mukama od korone

Zastrašujuća sudbina zadesila je Kanađanku Dženifer Rouzblaf-Tomas iz Edmontona, koja je bila žestoki protivnik vakcine protiv korone, a koja se u avgustu zarazila delta sojem tog opakog mikroorganizma, dok je bila u 29. nedelji trudnoće sa svojim devetim detetom. 

Lekari su u jednom trenutku odlučili da joj hitno urade carski rez kako bi joj pomogli da lakše diše, međutim, ni to nije bilo dovoljno. Nesrećna mlada žena umrla je u mukama, ne dočekavši da vidi svoju bebu. 

- Rekla mi je, "Seko, ja umirem, vode me na intenzivnu negu" - ispričala je kroz suze Dženiferina setra Kerol Čarls.

Kako je otkrila, živu setru je nedugo pre toga videla preko video-poziva, kada joj je obećala da će njena deca biti dobro. 

- Rekla sam joj da ne brini i da ću ja biti kod njih, da ću ih čuvati. Plakala je, mnogo se plašila - navela je Kerol i dodala kako Dženifer nije želela da se vakciniše. 

 - Nije bila vakcinisana i tome smo poslednji put pričale na proleće kako su cepiva postala dostupna. Smatrala sam da to mora da uradi jer ima veliku porodicu, a najstarije dete joj je krenulo u školu. Govorila sam joj da mora da se vakciniše - otkrila je ona. 

 

 

Ispričala je i da su njenoj sestri bila smisao života i čitav svet. 

- Bila je darežljiva i divna osoba. Živela je za decu, a ona su sada ostala bez majke koja im je toliko potrebna. Ljudi, molim vas, vakcinišite se - poručila je Kerol.  

Doktorka Stefani Kuper iz Fuhil Medicinskog centra u Kalgariju istakla je da su trudnice u povišenom riziku od toga da se ozbiljnije razbole zbog koronavirusa. Prema podacima koje je iznela, samo u avgustu i septembru je u Alberti 20 žena, koje su bile u drugom stanju, a koje nisu bile vakcinisane, morale da budu hospitalizovane. 

Kanadski centar za kontrolu širenja KOVIDA-19 saopštio je da trudnice imaju čak pet puta veće šanse da završe u bolnici zbog korone, nego žene koje to nisu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto!

21.10.2021 10:44

Koja crna "tragicna sudbina"! Jedan antivakser manje!