BUŠ BRUTALNO NAPADNUT: Moji prijatelji su mrtvi zbog vas, lagali ste da je Irak pretnja, morate se izviniti!

Autor:

Svet

26.09.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veteran američke invazije na Irak, Majk Prisner, javno je prozvao bivšeg američkog predsednika Džordža Buša tokom jednog skupa, a video je postao viralan za kratko vreme

Republika

Foto: printscreen

Majk Prisner

Tokom govora Džordža Buša, iz publke se javio Prisner i počeo da vređa i optužuje bivšeg predsednika SAD da je kriv za smrt milion Iračana, i upitao ga kada će se izviniti.

- Gospodine Buš, kada ćeš se izviniti za milion Iračana koji su mrtvi, i zato što si lagao? - upitao je Prisner i nastavio:

- Lagali ste o oružju za masovno uništenje, lagali ste o vezama sa 11. septembrom - vikao je on, misleći na terorističke napade koji su uništili Svetski trgovinski centar u Njujorku.

 

 

 

Nekoliko osoba je pokušalo da smiri veterana američke vojske, ali je svaki pokušaj bio uzaludan.

- Lagali ste da je Irak pretnja - uzviknuo je Prisner, kojeg je Buš prekinuo rekavši mu da "sedne i da se ponaša normalno".

Kada se očekivalo da se situacija smiri, veteran je nastavio sa optužbama na račun Buša, rekavši da ga je upravo on "poslao u Irak 2003. godine".

- Moji prijatelji su mrtvi. Ubijali ste ljude. Lagali ste - uspeo je da doda Prisner pre nego što ga je obezbeđenje gde je bivši američki predsednik držao govor, nasilno uklonilo.

- Moji prijatelji su mrtvi zato što ste lagali - uzviknuo je Prisner, rekavši Bušu: "Morate se izviniti! Izvinite se!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading