KRIVOKAPIĆ JASAN: Niko neće biti pošteđen bez obzira na kojoj je funkciji

Autor:

Svet

06.09.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, obratio se javnosti na konferenciji za medije povodom aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zdravko Krivokapić

 

On se na početku obraćanja zahvalio narodu Crne Gore, i kazao da oni koji su bili "tamo", dobro znaju da je to interes koji povezuje da je tamo najmanje ideologije a najviše veze politike i organizovanog kriminala.

Prema njegovim rečima zahvaljući odlučnoj akciji koju je Uprava policije i svi policajci, sa Vojskom "videli ste da je proteklo bez bilo kakvih povreda, a u jednom trenutku je događaj tretiran kao rizičan sa nesagledivim posledicama".

Krivokapić je rekao da se Crna Gora nalazila u delikatnoj situaciji.

"Bila je prirodna strepnja građana kako će se to završiti. Vidite da ovaj događaj nije bio toliko značajan sa stanovišta ustoličenja. On je bio povod da određene strukture koje pripadaju odeređenom delu politike, koja pokušava od 30.8. da prekroji izborne volje građana."

"Ove sile koje žele da od Crne Gore naprave državu koja nikada nije bila, dobili su odgovor, pokazalo se da nema te politike koja je bitnija od politike mira.Dobili su svi građani".

"Zahvaljujući pre svega odlučnoj akciji koju je uprava policije i svi policajci zajedno sa delom angažovanja Crne Gore, proteklo je bez bilo kakvih povreda, koje su neko vreme od strane bezbednosnih službi tretirane kao događaj sa nesagledivim posledicama".

On je naglasio da u Crnoj Gori više nama podela.

Odgovarajući na pitanja, on je rekao da "državni udar" nije spomenuo.

"Svako ko nije činio kako je trebao, biće na osnovu analiza procesuiran".

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić je naglasio da niko neće biti pošteđen, gde god radio, i koju god funkciju vršio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading