OVO JE STVARNO FRUSTRIRAJUĆ OSEĆAJ: Novak NIJE ŽELEO da kaže ono što su se svi nadali da će ČUTI - ponovo je UZVRATIO udarac!

Autor:

Sport

03.05.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je najbolji teniser sveta uzdrmao teniski svet.

OVO JE STVARNO FRUSTRIRAJUĆ OSEĆAJ: Novak NIJE ŽELEO da kaže ono što su se svi nadali da će ČUTI - ponovo je UZVRATIO udarac!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na meču protiv Gaela Monfisa u drugom kolu Mastersa u Madridu

Odlika Vimbldona da ne dozvoli nastup ruskim i beloruskim teniserima i dalje je jedan od glavnih tema u svetu tenisa.

I na Mastersu u Madridu, najbolji teniser sveta Novak Đoković je morao još jednom da pbrazlaže svoj stav po ovom pitanju.

Novak Đoković ni ovoga puta nije želeo da kaže ono što su predstavnici medijia verovatno i želeli da čuju:

- Nije to, naravno, ista stvar, ali kako sam kroz nešto slično prošao početkom ove godine, mogu vam reći da je stvarno frustrirajuć osećaj kada vam ne daju da igrate. Još uvek sam istog stava da ne podržavam odluku Vimbldona. Mislim da ona nije fer. Nije kakva treba da bude. Ali, takva je. Oni imaju pravo da donose kakva god žele rešenja, a sada je, pretpostavljam, na Savetu igrača, upravi čitave teniske turneje, da stvarno odluče, zajedno sa igračima, šta je najbolje rešenje za ovu situaciju - istakao je Novak, a prenose "Večernje Novosti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading