DA LI JE SADA SVE JASNO? Amerikanci očigledno znaju nešto više - nema ništa od Vimbldona!

Autor:

Sport

20.04.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno su neke stvari isplivale na videlo.

DA LI JE SADA SVE JASNO? Amerikanci očigledno znaju nešto više - nema ništa od Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Usled rata u Ukrajini svi ruski i beloruski sportisti već su eliminisani iz iz kolektivnih sportova. Međutim, do sada su pojedinci imali mogućnosti da se uključe u takmičenja bez isticanja imena i zastave države iz koje dolaze, ali uskoro će se i to promeniti.

Naime, kako prenosi novinar "Njujork Tajmsa", Kris Kleri iz svojih izvora, Vimbldon je doneo odluku da na ovogodišnjim terenima Sveengleskog kluba neće moći da nastupe teniseri sa prostora Rusije i Belorusije.

Kleri je na svom Tviter nalogu napisao:

- Vimldon planira da ruske i beloruske tenisere isključi sa ovogodišnjeg takmičenja i to će biti prvi značajan turnir koji će ih suspendovati zbog rata u Ukrajini.

 

 

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, samim tim najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću biće lakše da sačuva lidersku poziciju na ATP listi, s obzirom da prvi pratilac Danil Medvedev neće imati prilike da se bori za ATP poene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading