RAFAL PO NADALU I CICIPASU! Kirjos u odbrani Novaka NAJOŠTRIJI do sad!

Autor:

Sport

15.01.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup Nika Kirjosa u najnovijem podkastu "Bez granica", jedna je od tema dana u Australiji.

RAFAL PO NADALU I CICIPASU! Kirjos u odbrani Novaka NAJOŠTRIJI do sad!

Foto: Tanjug/AP

- Strašno me pogađa da vidim kako reaguju Cicipas i Nadal... Očigledno svako ima svoje mišljenje i to je u redu, razumem da Cicipas i Nadal mogu da pričaju o tome samo kad ih pitaju. Ali ne tretiramo Novaka kao da je ljudsko biće. Zamislite kako se oseća, sve što traži je samo malo podrške drugih igrača. Dobija je od mene! Mislim da bi trebalo svi da mu je daju. Siguran sam da je Nadal bio u sličnoj situaciji, i on bi gledao prema kolegama da ustanu za njega i pomognu mu - dodao je Kirjos.

On je otkrio i da ga je Novak kontaktirao kada je čuo šta je prethodno rekao.

- Novak me je lično kontaktirao preko Instagrama da mi se zahvali što sam stao uz njega, nisam bio jedan od onih od kojih je očekivao da će izaći u medije i podržati ga. Oseća se strano u svemu ovome i kao čoveku može da vam bude jako opasno kada osećate da je ceo svet protiv vas i ne možete da uradite ništa ispravno, a sve što želi je da igra tenis. Na ljudskom nivou, potrebna mu je podrška drugih igrača.

Zamerio je kolegama na tome kako su se ponašale u ovoj situaciji, pre svega Stefanosu Cicipasu i Rafaelu Nadalu.

- Strašno me pogađa da vidim kako reaguju Cicipas i Nadal... Očigledno svako ima svoje mišljenje i to je u redu, razumem da Cicipas i Nadal mogu da pričaju o tome samo kad ih pitaju. Ali ne tretiramo Novaka kao da je ljudsko biće. Zamislite kako se oseća, sve što traži je samo malo podrške drugih igrača. Dobija je od mene! Mislim da bi trebalo svi da mu je daju. Siguran sam da je Nadal bio u sličnoj situaciji, i on bi gledao prema kolegama da ustanu za njega i pomognu mu - dodao je Kirjos.

Za kraj je poručio:

- Cicipas, razumemo tvoje gledište oko je**ne vakcinacije, Mari, uvek možemo da računamo na tebe da kažeš prave stvari, a Nadal, brate... Gde je tvoja podrška ovom momku? -  zapitao se Australijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Khimiclh

15.01.2022 18:56

Kirijos je izgleda samo ljudsko i osetljivo ljudsko biće. On najviše mrzi Novakove pobede. Ali, ali avaj sad se vidi ko bi mu dao ruku u vatru. Jer on je vakcinisan, Austrijalac i trebao bi baš da mrzi sada Novaka. A pravosžlavac Cicipas je balkanska pizda a o nadalu ki da ne pričamo. Taj bi dao svu zaradu da Nole ne bude najbolji svih vremena što Nole i jeste e sad bi ovaj slem bio možda zadnja prilika da predtigne Nolets ali avaj Nole ide sigurno u Francusku na rolangaros bez obzira na sve. I želeo bih kad Nole završi karijeru ili postane nedofirljiv da Kirijos osvoji slem. Hvala ti čoveče Nik Kirijosu.

Odgovori 50 10
nesa

15.01.2022 20:41

Na muci se poznaju junaci.Kirjos se pokazao kao čovek od karaktera,a ova dvojica?Pamti pa vrati.

Odgovori 56 4