RASPLAKALA ČITAVU PLANETU: Holivudska glumica objavila FOTKU sa Novakom i poslala emotivnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska glumica Rebel Vilson pohvalila se fotografijom sa Novakom Đokovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Rebel Vilson, inače jedna od najboljih  komičarki, objavila je na svom Instagram profilu sliku sa najboljim teniserom sveta.

Ona je u poslednjih godinu dana izgubila preko 30 kilograma, što je učinila menjanjem životnih navika.

Slika sa Đokovićem nastala je dok je ona imala problema sa težinom, a ona je odlučila da ju je sad podeli sa javnosti i pojasni kroz šta je sve prolazila dok se borila sa viškom kilograma.

- Znam da obično objavljujem laskave fotografije sebe… ali pronašla sam ovu staru fotku u svojim mejlovima i rekla: vau! Sećam se da je to bilo kad sam bila najnezdravija – imala sam višak kilograma i previše se prepuštala nezdravoj hrani. Hranom sam otupljivala emocije. Moj otac je preminuo od srčanog udara i bilo je to tako tužno doba. Nisam o sebi imala visoko mišljenje i nisam cenila sebe koliko je trebalo – započela je ona u opisu.Zanimljivo je da se i dalje smejem i pokušavam da budem aktivna - ovo je snimljeno na humanitarnom turniru u tenisu (P.S. Novak Đoković je tako drag momak) - uprkos tolikim bolovima. Sad se osvrćem na tu devojku i tako sam ponosna na ono što je postala i postigla.Samo želim ohrabriti sve one koji se bore s viškom kilograma. Osećam te. Znam kako je to. Ali nikad nije kasno da se počnete poboljšavati i pokušavate biti najbolja verzija sebe. To nije trka i nije takmičenje - radi se o tome da poštujete sebe i radite ono što je najbolje za vas. Pa ako ste napolju i čitate ovo danas, samo sam htela reći: nasmešite se i pokušajte biti aktivni! Volim vas - napisala je Rebel u objavi koja je za samo nekoliko sati sakupila skoro pola miliona lajkova na Instagramu i rasplakala mnoge njene pratioce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading