Kraj bajke za Srbina: Kecmanović se časno oprostio od Indijan Velsa!

Autor:

Sport

14.03.2019

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski teniser, Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale Indijan Velsa pošto je poražen od Kanađanina Miloša Raonića rezultatom 6:3, 6:4.

Miomir Kecmanović

Kanađanin je bio previše iskusan za srpskog asa, silovito je servirao, slao neodbranjive udarce, ali daleko od toga da Kecmanovića nije bilo na terenu, dobro se nosio mladi Srbin sa bombama koje je slao Raonić. 

Iskusni Kanađanin, srpskog porekla je prvi stigao do brejka u prvom setu, što je ispostaviće se, bilo dovoljno da slavi u njemu. Iako je Kecmanović dodao gas posle brejka, iskusno se branio 28-godišnji teniser.

Nije dozvolio mladi Srbin znatno iskusnijem protivniku da se poigrava sa njim, pružio je jak otpor, ali Raonić je igrao na sve ili ništa, što mu se isplatilo. Kanađanin je iskoristio pad u igri Kecmanovića i došao do dve brejk lopte, drugu je iskoristio.

Onda je pojačao tempo srpski teniser i dao do znanja da u budućnosti možemo da na računamo na njega, odigrao je nekoliko sjajnih poena, ali nažalost propustio dve brejk lopte što je Raonić umeo da iskoristi i slavi za polufinale Indijan Velsa.

To što se mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao među osmoricu najboljih na turniru master serije u Indijan Velsu je senzacionalno samo po sebi, ali je ovaj 19-godišnjak učinio još nešto.

Najpre, Kecmanović je postao naš najmlađi učesnik nekog masters četvrtfinala od kada je Novak Đoković to, upravo u Indijan Velsu, učinio 2007. Šteta što mu se isprečio Raonić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading