Ovim može i da leti do Madrida: Lukina mečka 140.000 evra!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

08.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi rekao Ivan Gavrilović, popularni dens pevač, "200 na sat, ko će brže, ko će bolje". Ovim stihom mogla bi se opisati nova aždaja od automobila koju vozi reprezentativac Srbije i novi napadač Reala iz Madrida Luka Jović (21).

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jovićeva nova mašina

Luka je svojom mašinom stigao na okupljanje reprezentacije u Staru Pazovu, a slobodan dan iskoristio je da skokne do Beograda. Zaposleni u jednoj prestoničkoj perionici upoznali su se sa moćnom mečkom i častili besplatnim pranjem i poliranjem sjajnog Srbina.

Jović se protekle nedelje preselio u Real, u kom će za šest godina zaraditi 27,75 miliona evra. S obzirom na to da dolazi u najveći klub na svetu, momak rođen u Bijeljini rešio je da novim mercedesom AMG GT 63S 4MATIC uleti u Madrid.

Nova Jovićeva mašina predstavlja najnovije čudo generacije u svetu motornih vozila, dvotočkaša. Mercedes AMG GT 63S 4MATIC dobija pogon na sva četiri točka (od 4.0), sa V8 turbo-motorom jačine od 639 konjskih snaga (470 kW) i 900 Nm maksimalnog obrta, koja omogućava razvijanje brzine od nula do 100 km/h za 3,2 sekunde. Ovaj spejs-šatl dostiže maksimalnu brzinu od 315 km/h. Motor nove Lukine mečke poseduje 4.000 kubika i šest cilindara, pa će jedan od najtalentovanijih napadača današnjice imati osećaj kao da se vozi u svemirskom brodu. Prodaja ovog automobila počela je zvanično 2019. godine. Luka je brže-bolje pohitao da bude među prvima koji će leteti sa svojim novim ljubimcem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading