GLEDAĆEMO FER BORBE, OČI U OČI: Kapiten reprezentacije Srbije i predsednik saveza jednoglasni (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je, zvanično, od večeras postao domaćin Svetskog prvenstva u boksu. Svečana ceremonija otvaranja u beogradskoj Štark areni je u toku.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nenad Borovčanin

Svetsko prvenstvo održava se od 24. oktobra i trajaće do 6. novembra.

U svečanoj ceremoniji otvaranja, koju realizuje preko 400 učesnika, učestvuje i proslavljeni glumac Miloš Biković a pristunima se obratio i predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin. 

- Dobro veče Beograde i Srbijo! Po drugi put organizujemo svetsko prvenstvo u našem glavnom gradu. Zajedno sa našim partnerima obezbedili smo velike nagrade, kao i zlatne medalje od čistog zlata, srebrne od čistog srebra i bronzane od čiste bronze. Imaćemo priliku da gledamo fer borbu oči u oči! Boks nas je naučio da se gledamo oči u oči i da nema udarca ispod pojasa, spletkarenja... Nije važno koliko jako udarimo, već koliko možemo da primimo da ustanemo i nastavimo borbu, ne samo u ringu, već i u životu. Svim učesnicima želim fer borbe i da ostvare najviše ciljeve. Dobrodošli u Srbiju i Beograd, grad i zemlju 21. veka - rekao je Nenad Borovčanin.

Takođe se u ovu čast obratio i kapiten bokserske reprezentacije Srbije, Vladan Babić, pogledajte šta je poručio pred otvaranje Svetskog prvenstva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading