POKRENUT POSTUPAK PROTIV ZVEZDE: Crveno-bele čeka kazna zbog ispada DELIJA!

Autor:

Sport

12.10.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo ARKUS lige pokrenuće disciplinski postupak protiv RK Crvena zvezda zbog incidenata navijača na utakmicu protiv Novog Pazara

Republika

Foto: Starsport

 

Rukovodstvo lige navelo je da je pažljivo i profesionalno analiziralo snimke i izveštaje sa utakmice Zvezde i Novog Pazara, odigrane u nedelju u Beogradu, a zbog istakmutih transparenata navijača crveno-belih, Zvezdu očekuje kazna.

- Protiv organizatora će u toku dana biti pokrenut disciplinski postupak, u skladu sa Disciplinskim pravilnikom RSS, a nakon toga će biti izrečene odgovarajuće disciplinske kazne- navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor ARKUS lige Milorad Šolević.

Foto: Starsport

Rukometni derbi Crvene zvezde i Partizana

On je izrazio žaljenje zbog incidenta i osudio postupak navijača.

- Želim da napomenem ono što je jasno široj javnosti - incident koji se dogodio nema nikakve veze ni sa rukometom, a ni sa sportom. Izražavam veliko žaljenje zbog nemilog incidenta i ujedno ističem da se ARKUS liga zalaže za poštovanje nacionalnih, verskih i političkih različitosti, te u skladu sa tim najoštrije osuđujem svaki postupak koji je u suprotnosti sa navedenim načelima- naveo je Šolević.

U saopštenju se navodi da je navijanje do 40. minuta utakmice bilo u sportskom i fer-plej duhu, a da se u 40. minutu sa tribina čulo neprimereno skandiranje, kada su navijači razvili i uvredljive transparente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading