Kovač pozvao 30 igrača na pripreme pred Berlin!

Autor:

Sport

20.12.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak igrača za pripreme pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Berlinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Kovač

Aktuelni evropski šampioni okupiće se u nedelju 22. decembra.

Na spisku su se našli tehničari Nikola Jovović, Vuk Todorović, Igor Jovanović, Mihajlo Mitić i Aleksa Batak, korektori Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučević, Aleksandar Blagojević i Aleksa Matić, libera Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić, blokeri Srećko Lisinac, Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Aleksanadar Nedeljković i Uroš Nikolić i primači Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović, Lazar Ćirović, Mihajlo Stanković, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić i Davide Kovač.

Prva grupa će se okupiti u nedelju 22. decembra u Kragujevcu, dok će dan kasnije stići druga grupa iz inostranih klubova. Svi igrači biće na okupu u 27. decembra, kada se reprezentacija vraća u Beograd.

Turnir u Berlinu igraće se od 5. do 10. januara. Rivali Srbiji u grupi biće Francuska, Holandija i Bugarska. U A grupi nadmetaće se Nemačka, Belgija, Slovenija i Češka.

Mesto na OI obezbediće samo pobednik turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading