ALONSO SE OPROSTIO OD FORMULE 1: Vratiću se...

Autor:

Sport

25.11.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Ujedinjenih Arapskih Emirata u Abu Dabiju bila je poslednja koju je u karijeri odvezao proslavljeni Feranando Alonso.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fernando Alonso

- Biće ovo lepa uspomena, sve što sam doživeo u Formuli 1. Bilo je ovo fantastično putovanje na koje sam krenuo kao vrlo mali. Dolazim iz zemlje koja nije imala preterano uspeha u Formuli 1, moj otac nije bio vozač, tako da sam ponosan na sve što sam uradio. Možda se vratim jednom kao turista ili komentator - rekao je Alonso neposredno posle trke.

Nisu novinari propustili priliku da upitaju Španca postoji li ikakva šansa da se vrati u bolid Formule 1.

- Ne znam. Sve što mi je potrebno sada je odmor. Moram da se suočim sa nekim novim izazovima. Želim triplu krunu. Videćemo kako ću se osećati 2020. godine. Možda poželim da ponovo vozim celu sezonu, možda Indi ili Formulu. Možda ne budem želeo da se vratim uopšte - dodao je vozač.

Za 17 godina u Formuli 1, Alonso je dva puta osvajao titulu šampiona, ostvario je 32 pobede, 97 puta se penjao na pobedničko postolje, a na pol poziciji bio je 22 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading