DELIJE U TRANSU: Afrička ZVER jedva čeka da dođe u Beograd

Autor:

Sport

29.07.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih sa nestrpljenjem očekuju početak naredne sezone u kom će njihov klub imati najveće moguće ambicije.

RepublikaFoto: youtube.com/MrRedStarBelgrade
Koreografija "Delija" u hali "Pionir"

Crvena zvezda je u prelaznom roku bila veoma aktivna, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u Evroligi i prvenstvu Nemačke gde je sa Albom uspeo da osvoji titulu šampiona. Zvezdaši su imali prilike da se upoznaju sa Nokom i u evroligaškim okršajima sa crveno-belima u Berlinu i Beogradu kada je Kamerunac imao veoma zapažene role u pobedama svoje ekipe.

- Šta ima novo Zvezdaši? Javlja vam se Lendri Noko. Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim. Čuo sam mnogo stvari o navijačima, atmosferi, o tome kako utakmice na domaćem terenu izgledaju. Igrati u takvom ambijentu biće veoma zabavno i jedva čekam da prionemo na posao - poručio je navijačima Noko.

Lendri Noko zna gde dolazi i ne krije uzbuđenje zbog toga. Pred trenerom Sašom Obradovićem i njegovim stručnim štabom je puno posla u pripremama za novu sezonu, ali ono što sigurno raduje je velika želja ekipe da što pre započnu pripreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading