Bleda partija Bogdana i Bjelice, Hornetsi bolji od Kingsa!

Autor:

Sport

18.12.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju Šarlot Hornetsima rezultatom 110:102, uz prosecnu partiju srpskih asova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Sakramento je posle dugo vremena bio kompletan, pošto se uz nedavno oporavljenog Marvina Beglija na teren vratio i Dieron Foks.

Njih dvojica su, uz Bogdana Bogdanovića, počeli utakmicu sa klupe, ali nisu ostvarili dovoljan učinak, te upisali 15. poraz u 27. meču ove sezone.

Šarlot je vodio tokom maltene cele utakmice, ali je Sakramento uspeo da uvede meč u egal i na početku četvrte četvrtine i da povede (81:80).

Usledila je serija od 16:5 ekipe u vlasništvu Majkla Džordana, koja je otišla na +12 od kojih nije bilo oporavka za Kingse.

Bogdanović je meč završio sa deset poena (4/7) i dve asistencije, dok je Nemanja Bjelica upisao 12 poena (4/11), pet skokova i tri asistencije.

Najefikasniji je bio Foks sa 19 poena i osam asistencija, dok su po 14 poena imali Begli, Barns i Hild.

Šarlot je predvodio Malik Monk sa 23 poena i deset skokova, Kodi Zeler je upisao 17, Marvin Vilijams 16, a Devonte Grejam 15 poena, uz 4/15 iz igre.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading