Budućnost posle kraha sezone u regionu traži trenera za novu sezonu!

Autor:

Sport

01.06.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Budućnost osvojila crnogorski šampionat počela je u podgoričkom timu priprema za narednu sezonu. A ključno pitanje u celoj priči je - ko će biti trener Podgoričana sposoban da konkuriše za titulu ABA lige?

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro novi trener na klupi Podgoričana!

Listu kandidata za trenera Plavih valja početi sa aktuelnim, Petrom Mijovićem. Odluka da Baranin nastavi da vodi tim nakon osvajanja Super lige bila bi u skladu sa dobrim iskustvima iz prošlosti kluba. Čitaj - Dejan Radonjić. Argument u korist Mijovića je njegovo vođenje tima od 24. aprila, kada je u izuzetno komplikovanom momentu, demotivisanu i istrošenu ekipu preuzeo sa jasnom ambicijom da se osvoji titula.

Uprava Budućnosti je sa druge strane pod priskom da angažuje trenera sa bogatim ABA i internacionalnim iskustvom, a koji bi opet bio upoznat sa sredinom i specifičnostima podgoričkog kluba. Kako saznaju crnogorski mediji, najočiglednija opcija je 36-godišnji Igor Jovović.

Od trenera iz regiona, slobodnih opicja je malo, a kao najbolje rešenje nameće se Sašo Filipovski. Slovenac ima 44 godina, a u karijeri je osvojio deset trofeja radeći u Sloveniji, Poljskoj i Turskoj. Problem prvaku Crne Gore mogao bi da napravi i nemački Ulm koji je takođe zainteresovan za stratega iz Slovenije.

Dakle, od pomenute trojice stručnjaka možemo da nađemo trenera koji će sledeće sezone voditi Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading