Vreme je za Podgoricu: Zvezda hoće "metlu", Budućnost nastavak serije

Autor: Tanjug, Republika

Sport

17.04.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Podgorici protiv Budućnosti imaju prvu "meč loptu" za titulu ABA lige i povratak u Evroligu.

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li biti "metle" u Podgorici.....

Tim Milana Tomića u Crnu Goru je poneo dva ubedljiva trijumfa, pa bi u slučaju novog ponovo preuzeo tron na Jadranu posle godinu dana pauze, upravo od Budućnosti.

Problem crveno-belima, koji su ranije ostali bez Džoa Reglanda zbog povrede, to što iz istog razloga neće igrati ni ključni igrač Stratos Perperoglu.


- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred treći meč. Budućost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treci meč - rekao je Tomić.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša uveren je da se večeras neće završiti finalna serija.

- Uveren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobede. Ekipa mora da pokaže reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je da se pokaže imidž i ponos. Ko nema reakciju u ovom trenutku nema ni ponos, ne može nigde da igra na svetu - izjavio je Repeša, koji je priznao i da je bio uveren u jedan brejk u Beogradu.

Utakmica se igra večeras od 19 sati u hali Morača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading