KRESPO GOLOM USMRTIO NAVIJAČA?! Smrtni ishod na derbiju!

Autor:

Sport

22.11.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć smo imali prilike da ispratimo sjajno odigradi derbu turskog prvenstva u kojem je Fenerbahče uspeo da golom u nadoknati vremena savlada Galatasaraj. Međutim, upravo taj gol nije bio samo presudan za sudbinu Galate, već je bio i koban za život jednog navijača Fenera.

KRESPO GOLOM USMRTIO NAVIJAČA?! Smrtni ishod na derbiju!

Foto: Tanjug/AP

FK Fenerbahče

Naime, navijač fudbalskog kluba Fenerbahče preminuo je od posledica srčanog udara, nakon što je ta ekipa u nedelju pobedila Galatasaraj, prenela je danas agencija DHA.

Podsetimo se, Fenerbahče je u meču 13. kola turskog prvenstva pobedio gradskog rivala na gostovanju sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Migel Krespo u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Prema navodima DHA, 60-godišnji navijač Ahmet Ujsal, utakmicu pratio u kafiću, slavio je prilikom pobedonosnog gola, a zatim je pao, da bi kasnije preminuo u bolnici.

- Kada je Fenerbahče, kojeg je toliko voleo postigao gol u nadoknadi, moj stric se srušio na zemlju. Nije mogao da podnese ovo uzbuđenje - rekao je njegov nećak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading